A- A+
Μόνιμο όφελος στα πρατήρια καυσίμων με την κάρτα σας - Ολες οι προσφορές

Με την εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα κίνησης έγινε ξανά επίκαιρη η αναζήτηση του φθηνότερου πρατηρίου για το γέμισμα του ρεζερβουάζ μας. Πώς μπορούμε να κερδίσουμε με τις κάρτες.

Επιπλέον το κράτος επιδοτεί τις τιμές με ποσό από 0,15 έως 0,27 ευρώ το λίτρο για 180 λίτρα που θα αγοραστούν το τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου, για συγκεκριμένες κατηγορίες νοικοκυριών.

Υπάρχουν όμως και τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζικών καρτών, μέσω των οποίων μπορείτε να μειώσετε το κόστος των καυσίμων και μάλιστα σε μόνιμη βάση.

Πώς κερδίζετε

Κάθε τράπεζα συνεργάζεται με το δίκτυο συγκεκριμένων πρατηρίων.

Όσοι κάτοχοι καρτών κάνουν συναλλαγές σε αυτά, μπορούν να έχουν ένα μόνιμο όφελος που μπορεί να φτάνει έως και το 3% σε κάθε ...γέμισμα, ενώ κατά διαστήματα τρέχουν προσφορές με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.

Συνήθως, ένα ποσοστό της αξίας κάθε συναλλαγής επιστρέφεται στον κάτοχο της κάρτας, υπό τη μορφή πόντων, οι οποίοι αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη χρηματική αξία.

Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, είτε σε πρατήρια ή σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης κάθε κάρτας.

Παράδειγμα

Έστω ένα νοικοκυριό με 2 ΙΧ που δαπανά κάθε μήνα σε καύσιμα 240 ευρώ κατά μέσο όρο.

Εάν διαθέτει κάρτα που επιστρέφει το 2% της αξίας κάθε συναλλαγής, τότε σε ετήσια βάση ο κάτοχός της κερδίζει δωρεάν αγορές ύψους 58 ευρώ περίπου.

Δηλαδή κερδίζει δωρεάν καύσιμα περίπου μισού μήνα, χωρίς να κάνει καμία αλλαγή στις συνήθειές του.

Παρά μόνο να επιλέξει το σωστό πρατήριο με βάση την κάρτα που διαθέτει ή να αλλάξει κάρτα για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του.

Αναλυτικότερα, το όφελος ανά 1.000 ευρώ αγορών σε καύσιμα στα προγράμματα επιβράβευσης που είναι διαθέσιμα στην εγχώρια αγορά είναι το εξής:

κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

ADVERTISEMENT