A- A+
Eurobank: Μείωση επιτοκίων αλλά και έξτρα επιβράβευση 20% στις προθεσμιακές

Σε αναπροσαρμογές στο δελτίο επιτοκίων της προχώρησε η Eurobank, μειώνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις τα επιτόκια, αλλά αυξάνοντας στα onine προγράμματα την επιβράβευση.

Τα νέα επιτόκια τέθηκαν σε ισχύ από τις 20 Δεκεμβρίου και ακολουθούν την πτωτική τάση που καταγράφεται στην αγορά τους τελευταίους μήνες.

Και στη Eurobank οι καταθέσεις που ανοίγουν online έχουν προνομιακότερες αποδόσεις, ενώ στο πρόγραμμα που δίνει εκτός από τόκους και επιβράβευση σε ευρώ Επιστροφή, η ανταμοιβή ενισχύθηκε κατά 20%.

Η προσφορά θα ισχύει έως και τις 9 Ιανουαρίου, αποκλειστικά για άνοιγμα του προϊόντος μέσω e-banking.

Επιπλέον, εδώ και λίγες ημέρες διπλασιάζει τους τόκους του τελευταίου μήνα για όσους επιλέξουν την προθεσμιακή κατάθεση «Ευελιξία» με άνοιγμα από το κατάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό και η Alpha Bank προχώρησε σε αντίστοιχες αναπροσαρμογές, ενώ την περασμένη εβδομάδα θα διαθέτει την Online Προθεσμιακή με Bonus, με 20% επιπλέον επιβράβευση.

Σε κάθε περίπτωση, τα επιτόκια το 2020 αναμένεται να κινηθούν πτωτικά.

Ως εκ τούτου, όσοι έχουν ρευστά διαθέσιμα που δε θα χρησιμοποιήσουν ή δεν σκοπεύουν να τοποθετήσουν σε άλλα επενδυτικά προγράμματα, καλό θα ήταν να σπεύσουν για να προλάβουν τις νέες περικοπές.

Αναμφίβολα σε αυτή τη φάση, εφόσον οι καταναλωτικές σας συνήθειες ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων επιβράβευσης των τραπεζών, η επιλογή μίας προθεσμιακής κατάθεσης με ανταμοιβή και σε είδος, παρά τα χαμηλότερα επιτόκια, συμφέρει.