A- A+
Με επιβράβευση 8% οι αγορές στα πολυκαταστήματα attica με κάρτες της Τρ. Πειραιώς

Ενισχυμένη επιβράβευση στις αγορές τους στα πολυκαταστήματα attica θα κερδίζουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που θα τα επιλέξουν για τις αγορές τους.

Πρόκειται για μία προσφορά που ενεργοποιήθηκε με αφορμή τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην Αθήνα.

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στα φυσικά καταστήματα attica ή στο atticadps.gr.

Πώς θα κερδίσετε

Σε κάθε αγορά με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου, η επιβράβευση στο πλαίσιο του προγράμματος yellow ανέρχεται σε 8% επί της αξίας της συναλλαγής.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζετε 40 yellows ανά 1 ευρώ αγορών, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε αγορές αξίας 200 ευρώ θα κερδίσετε 8.000 yellows, τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 16 ευρώ.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει πριν κάνετε τη συναλλαγή στα attica, να είστε χρήστης της εφαρμογής yellow app.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε κάνει log in με τους προσωπικούς του κωδικούς winbank, έστω και μια φορά, πριν πραγματοποιήσετε την συναλλαγή.