A- A+
Με ενισχυμένη επιβράβευση οι online προθεσμιακές Alpha Bank και Eurobank στη λήξη του 2019

Με το λανσάρισμα προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης στις προθεσμιακές καταθέσεις που ανοίγουν μέσω e-banking αποχαιρετούν το 2019 Alpha Bank και Eurobank.

Στόχος των δύο τραπεζών αποτελεί η ενίσχυση της καταθετικής τους βάσης λίγο πριν την εκπνοή του έτους, ώστε να παρουσιάσουν καλύτερα μεγέθη στη χρήση του 2019.

Βέβαια, τα επιτόκια των συγκεκριμένων προϊόντων έχουν μειωθεί δύο φορές στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Ωστόσο, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οι καταθέτες που θα ανοίξουν προθεσμιακή κατάθεση στις δύο τράπεζες, θα κερδίσουν επιπλέον 20% επιβράβευση στην κάρτα τους.

Η Alpha Bank προσφέρει σε όλες τις περίπτωσεις 20% περισσότερους Bonus πόντους, ενώ η Eurobank προσφέρει κατά μέσο όρο 20% περισσότερα Ευρώ Επιστροφή.

Γιατί συμφέρουν

Οι πόντοι και τα ευρώ Επιστροφή μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες των προγραμμάτων Bonus και Επιστροφή αντίστοιχα, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Έτσι το συνολικό κέρδος μπορεί να αυξάνεται σημαντικά, καθώς στην προκειμένη περίπτωση εκτός από τους τόκους, μετά και η επιβράβευση σε είδος, που έχει το πλεονέκτημα πως είναι αφορολόγητη.

Μπορείτε να βρείτε ποιο θα είναι το συνιλιικό σας κέρδος με το ανανεωμένο εργαλείο σύγκρισης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.

Ως εκ τούτου, αποτελούν πραγματικό χρήμα, μιας και ο καταθέτης δεν θα χρησιμοποιήσει τις καταθέσεις τους ή το μισθό του για τα ψώνια του.

Αρκεί να ταιριάζουν οι καταναλωτικές του συνήθειες με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο κάθε σύστημα ανταμοιβής.

Οι δύο προθεσμιακές καταθέσεις είναι σε προσφορά είναι οι εξής:

- Alpha Online Προθεσμιακή με Bonus έως 7/1

- Online Προθεσμιακή με Επιστροφή έως 9/1