A- A+
Ξενοδοχεία με επιβράβευση 10% στην κάρτα σας, με δώρο 1 διανυκτέρευση - Προσφορά και για πτήσεις εξωτερικού

Ενισχυμένη επιβράβευση θα κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας που θα κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τις επόμενες ημέρες.

Μέσω online ταξιδιωτικών πρακτορείων οι τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες τους 10% ανταμοιβή επί της αξίας της κράτησής τους, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη τους.

Οι δύο προσφορές

Αναλυτικότερα, οι δύο ενεργές προσφορές που μπορούν να αξιοποιηθούν για κρατήσεις έως και τις 27/6, είναι οι εξής:

Eurobank - €πιστροφή

Οργανώστε τις διακοπές σας με το Ekdromi.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή, ενώ έχετε 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.


Εθνική Τράπεζα - go4more

Κερδίζετε 10% επιβράβευση σε go4more πόντους για κρατήσεις ξενοδοχείων πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα και 5% πληρώνοντας με χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.


ADVERTISEMENT


Αεροπορικά ταξίδια

Εξάλλου, για κατόχους καρτών Bonus της Alpha Bank που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, έχει ενεργοποιηθεί μία νέα προσφορά για τις πτήσεις της Aegean.

Ειδικότερα, μπορείτε να εξαργυρώσετε με 50% λιγότερους Bonus πόντους για την αγορά εισιτηρίων προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού.

Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός για το ταξίδι, ωστόσο η κράτηση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως και τις 30.6.2022.