A- A+
Νέες προσφορές από τις τράπεζες με επιβράβευση ως 20% στις αγορές με κάρτα

Νέος κύκλος προσφορών στα προγράμματα επιβράβευσης καρτών ξεκίνησε από τις τράπεζες, οι οποίες δίνουν ανταμοιβή έως και το 20% της αξίας κάθε συναλλαγής.

Με τον τρόπο αυτό έχετε σημαντικό όφελος σε αγορές που πραγματοποιείτε, καθώς ένα μέρος της συναλλαγής σας επιστρέφεται για χρήση του σε επόμενες αγορές.

Η εξαργύρωση στην προκειμένη περίπτωση γίνεται σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης.

Αν πχ. η επιβράβευση σε μία επιχείρηση είναι 20% και κάνετε αγορές 300 ευρώ, θα κερδίσετε 60 ευρώ για τα επόμενα ψώνια σας.

Η λίστα με τις προσφορές

Αναλυτικότερα, οι ενεργές προσφορές της περιόδου είναι οι εξής:

Alpha Bonus

- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Δώρο 20.000 ή 40.000 bonus πόντους σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, ανεμιστήρες, αερόθερμα και σκούπες stick της Dyson (ως 10/7). Δείτε τα προϊόντα της προσφοράς



Eurobank - €πιστροφή

- MediaMarkt

Αγορά smartphone αξίας από 199 ευρώ και πάνω με κέρδος 20% €πιστροφή (ως 23/6). Δείτε τα προϊόντα της προσφοράς


- Ekdromi.gr

Οργανώστε τις διακοπές σας με το Ekdromi.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή, ενώ έχετε 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (ως 27/6). Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς


- Ενοικιάσεις ΙΧ

Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου σε Avis και Budget κερδίζετε 5% επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή (ως 27/6), εφόσον η κράτηση γίνει από τους σταθμούς αυτοκινήτων των δύο εταιρειών ή από τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.


ADVERTISEMENT



Εθνική Τράπεζα - go4more

- ΓΕΡΜΑΝΟΣ - Cosmote

Τηλεοράσεις αξίας 249 ευρώ και άνω με 20% όφελος σε go4more πόντους, πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας (ως 26/6)


- xenodoxeio.gr

Κερδίζετε 10% επιβράβευση σε go4more πόντους για κρατήσεις ξενοδοχείων πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα και 5% πληρώνοντας με χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα (ως 27/6). Δείτε όλες τις προσφορές


- KFC

Κερδίστε το 15% κάθε πληρωμής σας στα εστιατόρια KFC για επισκέψεις που θα πραγματοποιήσετε έως και τις 30/6



Τράπεζα Πειραιώς - yellow

- Οπτικά Mati Mati

Κερδίζετε διπλάσια yellows στις αγορές σας στα καταστήματα οπτικών Mati Mati: 10 yellows με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα - 4 yellows με χρεωστική κάρτα (ως 30/6)


- Funky Buddha

Κέρδιζετε 5πλάσια yellows στη Funky Buddha, για αγορές τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online (ως 20/6) - Δείτε τη συλλογή της εταιρείας