A- A+
Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα με επιβράβευση έως 15% με τις κάρτες τριών τραπεζών - Ποιες είναι

Ξεκίνησαν οι τράπεζες τις προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για ταξίδια, αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών τους, καθώς απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το καλοκαίρι.

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες τους μπορούν να κάνουν κράτηση για την επόμενη απόδρασή τους και να ανταμειφθούν για αυτό.

Αυτήν την εβδομάδα ενεργοποιήθηκαν δύο προσφορές για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που επιστρέφουν στο κάτοχο της κάρτας έως και το 15% της αξίας της συναλλαγής.

Οι δύο προσφορές

Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η πληρωμή να γίνει με την κάρτα της τράπεζας. Αναλυτικότερα, οι τρεις ενεργές προσφορές είναι οι εξής:

  • Eurobank

Προσφέρει 10% €πιστροφή για κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω της ιστοσλίδας κρατήσεων Xenodoxeio.gr.

Η ενέργεια ισχύει για κρατήσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία από 22.05.2023 έως και 02.06.2023, ανεξάρτητα από το χρόνο πραγματοποίησης του ταξιδιού.

Αφορά αγορές που θα γίνουν τόσο με χρεωστική, όσο και με πιστωτική κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.



Εθνική Τράπεζα

Προσφέρει έως και 15% επιβράβευση για κρατήσεις ξενοδοχείων που θα γίνουν μέσω του site κρατήσεων Ekdromi.gr.

Επιπλέον, η τράπεζα δίνει δώρο μία διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Για να κερδίσετε την ενισχυμένη ανταμοιβή θα πρέπει να κάνετε την κράτησή σας από τις 23/5/2023 έως τις 7/6/2023.

Το ποσοστό της επιβράβευσης ανέρχεται σε 15% αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και σε 10% αν χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.



Τράπεζα Πειραιώς

Προσφέρει 10% επιβράβευση για κρατήσεις ξενοδοχείων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, που θα γίνουν μέσω του yellowholidays.gr powered by Booking.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και τις 30 Ιουνίου 2023 για διαμονή με check out από 23/05 έως και 31/08/2023, αποκλειστικά με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ πληρωμής για την κράτηση έως 400 ευρώ.

Για συναλλαγές από 401 ευρώ και άνω, τα μέλη θα λάβουν 50 yellows για τα πρώτα 400 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο ποσό θα λάβουν 10 yellows.