A- A+
Επιβράβευση 10% στα καταστήματα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ με κάρτες της Eurobank - Πού βρίσκονται

Επιβράβευση 10% θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank αυτόν το μήνα σε όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν στα καταστήματα IKEA «νέας γενιάς».

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 29/5 αποκλειστικά ατα καταστήματα IKEA «νέας γενιάς» που βρίσκονται στον Πειραιά και στο The Mall Athens.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Στις αγορές σας από τα υπόλοιπα καταστήματα ΙΚΕΑ και online από το ΙΚΕΑ e-shop κερδίζετε 1% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήπτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η προσφορά της Πειραιώς

Σημειώνεται ότι αυτήν την περίοδο ενισχυμένη επιβράβευση στα καταστήματα ΙΚΕΑ προσφέρει και η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος yellow.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν τόσο στα καταστήματα, όσο και στο ΙΚΕΑ e-shop έως και τις 22 Μαίου.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζετε:

  • 20 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα
  • 10 yellows, με χρεωστική κάρτα

Το όφελος διαμορφώνεται σε 4% και 2% αντίστοιχα και θα πιστωθεί σε ενεργή σας κάρτα έως και 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε αγορές αξίας 100 ευρώ με πιστωτική κάρτα, θα κερδίσετε 2.000 yellows, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές 4 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.