A- A+
Κληρώσεις με δώρο έως 3.300 ευρώ για όσους πληρώσουν με κάρτες ως το τέλος του μήνα

Κίνητρο στους κατόχους των καρτών τους να τις χρησιμοποιήσουν για τα ψώνια του Ιανουαρίου δίνουν η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς και η Παγκρήτια Τράπεζα μέσω κληρώσεων.

Όσο πιο πολύ χρησιμοποιούν τις κάρτες τους οι πελάτες τους, τόσο αυξάνουν τις πιθανότητες να είναι εκείνοι οι τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν τα δώρα που θα κληρωθούν.

Τα έπαθλα προσφέρονται σε πόντους, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης των δύο συστημικών τραπεζών, και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Από την άλλη, η Παγκρήτια Τράπεζα κληρώνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό

Τι μπορεί να κερδίσετε

Αναλυτικότερα, οι διαγωνισμοί που τρέχουν αυτήν την περίοδο είναι οι εξής:

- Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Ο διαγωνισμός αφορά όλες τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow.

Κάθε μέρα 1 τυχερός διεκδικεί δωρεάν αγορές έως και 3.300 ευρώ σε yellows για εξαργύρωση έως και το τέλος του έτους, στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιβράβευσης επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, από 16 έως 30 Ιανουαρίου σε κάθε αγορά online ή σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα, με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο yellow, μπαίνεται αυτόματα στην κλήρωση.

Ένας τυχερός κάθε μέρα θα κερδίζει 150.000 yellows που αντιστοιχούν σε 300 ευρώ για κάθε μήνα του 2023, από Φεβρουάριο έως Δεκέμβριο.


- Εθνική Τράπεζα go4more

Κάθε αγορά από τις 12 έως τις 31 Ιανουαρίου με οποιαδήποτε κάρτα go4more της Εθνικής Τράπεζας στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή για την κλήρωση.

Μέσω αυτής θα αναδειχθούν 100 τυχεροί που θα κερδίσουν από 40.000 go4more πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 100 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος και μπορούν να εξαργυρωθούν με μία ή περισσότερες συναλλαγές.

Προσοχή όμως! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να είστε χρήσης της εφαρμογής του προγράμματος go4more app.

Δηλαδή να την έχετε κατεβάσει στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet και να έχετε συνδεθεί σε αυτήν με το λογαριασμό σας go4more.


ADVERTISEMENT


- Παγκρήτια Τράπεζα

Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Ντουμπάι έχουν όλοι οι κάτοχοι καρτών της Παγκρήτιας Τράπεζας με το νέο διαγωνισμό που διοργανώνει η τελευταία, σε συνεργασία με τη Mastercard.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα αποκτήσουν όσοι κάνουν τις αγορές τους με κάρτες, χρεωστικές και πιστωτικές Mastercard, έως και τις 31 Ιανουαρίου 2023.

Αναλυτικότερα κάθε αγορά:

- Με Gold πιστωτική κάρτα, ο κάτοχος (κύριας ή πρόσθετης) θα κερδίζει 15 συμμετοχές

- Με Standard πιστωτική κάρτα ο κάτοχος (κύριας ή πρόσθετης) θα κερδίζει 10 συμμετοχές

- Με χρεωστική κάρτα ο κάτοχος θα κερδίζει 5 συμμετοχές

Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, θα μοιραστούν τα ακόλουθα δώρα:

-  Ένα 4ήμερο ταξίδι, για 2 άτομα, στο μοναδικό Ντουμπάι! Απολαύστε λάμψη, πολυτέλεια και αξέχαστες εμπειρίες

- 2 ηλεκτρικά ποδήλατα και 4 ηλεκτρικά πατίνια Egoboo.