A- A+
Κάντε τα ψώνια των γιορτών με κέρδος ως 20% - Όλες οι νέες προσφορές

Τις χριστουγεννιάτικες προσφορές επιβράβευσης έχουν πλέον ενεργοποιήσει όλες οι τράπεζες, δίνοντας πίσω στους κατόχους των καρτών τους ένα μέρος των αγορών.

Ειδικότερα, οι νέες προσφορές επιστρέφουν από το 5% έως το 20% της αξίας κάθε συναλλαγής σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ανταμοιβή που μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές.

Έτσι, κάνετε τα ψώνια σας στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Αναλυτικά οι προσφορές

Οι κάρτες και οι επιχειρήσεις που προσφέρουν έξτρα επιβράβευση είναι οι εξής:

  • Alpha Bonus

Κέρδισε 50% επιπλέον Bonus πόντους για κάθε αγορά, online ή σε φυσικό κατάστημα, από 12.12.2022 έως 5.1.2023, σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος, με όλες τις κάρτες Bonus.

Δηλαδή το κέρδος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας, μπορεί να φτάσει έως και το 2,4% ανά συναλλαγή.

Επίσης, κάθε μέρα ένας νικητής κερδίζει 10.000 Bonus πόντους, τη στιγμή της συναλλαγής.


  • Alpha Affinity

Κερδίζετε 5% επιβράβευση στις αγορές στα καταστήματα του Ομίλου ZARA από 1 Δεκεμβρίου έως και 8 Ιανουαρίου, ενώ διεκδικείτε μία από τις 50 δωροεπιταγές Zara αξίας 100 ευρώ.

Αφορά σε φυσικά και online καταστήματα του Oμίλου: Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho.


ADVERTISEMENT


  • €πιστροφή της Eurobank

- Κερδίζετε 5% με χρήση χρεωστικών καρτών και 10% με χρήση πιστωτικών καρτών στις ακόλουθες επιχειρήσεις για αγορές έως και 31 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, με κάθε σας αγορά μπαίνετε στη χριστουγεννιάτικη κλήρωση και μπορεί να είστε 1 από τους 23 τυχερούς που θα κερδίσουν 1.000 ευρώ €πιστροφή o καθένας για το 2023.


ADVERTISEMENT


  • go4more της Εθνικής Τράπεζας

- Media Markt: Τηλεοράσεις αξίας 499 ευρώ και άνω με επιβράβευση 20% για αγορές που θα γίνουν έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Όλες οι τηλεοράσεις της προσφοράς εδώ

- Ekdromi: Κλείστη τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα έως και τις 23 Δεκεμβρίου για όποιο προορισμό θέλετε και κερδίστε 10% αν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα ή 20% αν πληρώσετε με πιστωτική. Όλα τα ξενοδοχεία της προσφοράς εδώ

- Παιχνίδια Μουστάκας: Κερδίστε 5% αν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα ή 10% αν πληρώσετε με πιστωτική σε όλες τις αγορές και τις 31 Δεκεμβρίου. Κάντε τις αγορές σας εδώ

- Hondos Center: Κερδίστε 5% αν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα ή 10% αν πληρώσετε με πιστωτική σε όλες τις αγορές και τις 31 Δεκεμβρίου.


  • yellow της Τρ. Πειραιώς

- holidayemotions.com: Σε κάθε κράτηση για ταξίδι σε Ελλάδα ή Ευρώπη έως και 31 Ιανουαρίου, θα κερδίζετε το 10% της αξίας της συναλλαγής σας σε yellows.

- Funky Buddha: Έως και 31 Ιανοαυρίου κερδίζετε το 10% της αξίας κάθε συναλλαγής σας σε yellow. Κάντε τα ψώνια σας εδώ

- Pολυκατάστημα POLITIKOS: Έως και τις 31 Δεκεμβρίου κερδίζετε 10% επιβράβευση σε yellows για αγροές έως και 99,99 ευρώ και 20% για μεγαλύτερες αγορές. Κάντε τα ψώνια σας εδώ