A- A+
Οι τρεις προσφορές για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με επιβράβευση έως και 6% στην κάρτα

Συνεχίζονται από τις τράπεζες οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορά πετρελαίου θέρμανσης από συγκεκριμένα πρατήρια καυσίμων, με χρήση καρτών.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοχοί τους μπορούν να πετύχουν μείωση του κόστους προμήθειας πετρελαίου, μιας και ένα σημαντικό ποσοστό της συναλλαγής που πραγματοποιούν, τους επιστρέφεται για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές.

Για παράδειγμα, εάν η επιβράβευση είναι 6% και αγοράσετε πετρέλαιο αξίας 1.000 ευρώ, θα σας πιστωθούν στο πρόγραμμα ανταμοιβής 60 ευρώ, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πχ. για το γέμισμα του ρεζερβουάρ σας ή για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Οι ενεργές προσφορές

Αυτή τη στιγμή είναι ενεργές τρεις προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης. Αναλυτικότερα:

- €πιστροφή - Eurobank

Για αγορές από 300 έως 3.000 ευρώ σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ θα κερδίζετε το 3% της αξίας της συναλλαγής σας σε ευρώ €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για πληρωμές που θα γίνουν από 16 έως 31 Δεκεμβρίου και για παραδόσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 31 Δεκεμββρίου.



- go4more - Εθνική Τράπεζα

Για παραγγελίες αξίας 500 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell κερδίζετε με τις κάρτες της τράπεζας επιβράβευση:

- 6% της αξίας της συναλλαγής σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας

- 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως και τις 10 Ιανουαρίου 2023.



- Energy Mastercard από την Alpha Bank

Κερδίζετε 5% επιβράβευση επί της αξίας κάθε συναλλαγής σας, για καύσιμα κίνησης και θέρμανσης σε πρατήρια Shell, ανεξάρτητα από το ποσό της πληρωμής.

Η ανταμοιβή μπορεί να εξαργυρωθεί στη συνέχεια στα πρατήρια Shell. Η προσφορά ισχύει έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

ADVERTISEMENT

Βρείτε πόσα θα κερδίσετε από την κάρτα σας

Φυσικά επιβράβευση μπορείτε να κερδίσετε από όλες τις κάρτες των τραπεζών. Αρκεί να επιλέξετε ένα πρατήριο με το οποίο συνεργάζεται η τράπεζά σας.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε το ακριβές σας κέρδος, ανάλογα με την αξία της παραγγελίας, κάνοντας χρήση του εργαλείου του Moneyonline.

Επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ» για να βρείτε το όφελος από την κάρτα σας ή να συγκρίνετε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης της αγοράς.


Μεταβείτε τώρα στο εργαλείο του Moneyonline