A- A+
Ταξίδια με επιβράβευση έως 20% για τους κατόχους καρτών Εθνικής και Πειραιώς

Το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους με επιβράβευση έως 20% στην κάρτα τους μπορούν να κλείσουν αυτές τις ημέρες οι κάτοχοι καρτών της Εθνική Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για προσφορές που ενεργοποιήθηκαν το Δεκέμβριο και δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες των τριών συστημικών ομίλων να κερδίσουν, κλείνοντας μέσα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις το ταξίδι τους.

Στην προκειμένη περίπτωση ένα ποσοστό της συναλλαγής πιστώνεται στο λογαριασμό του κατόχου της κάρτας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος.

Όλες οι προσφορές

Οι ενεργές προσφορές της περιόδου για τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις είναι οι εξής:

go4more - Εθνική Τράπεζα

- Ekdromi.gr

Προσφορές για γιορτινές αποδράσεις στην Ελλάδα με επιβράβευση 20% σε go4more πόντους αν γίνει χρήση πιστωτικής κάρτα και 15% αν χρησιμοποιηθεί χρεωστική ή προπληρωμένη και μία διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία

Κάντε την κράτησή σας εδώ



yellow - Τράπεζα Πειραιώς

- Holiday Emotions

Χειμερινές διακοπές με επιβράβευση 10% επί της αξίας της συναλλαγής σας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετετέχουν στο πρόγραμμα yellow. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και 31/1/2023.

Κάντε την κράτήσή σας εδώ