A- A+
Κάντε ψώνια στα μεγαλύτερα malls και διεκδικείστε στη στιγμή 500 ευρώ με κάθε αγορά

Χρηματικό έπαθλο αξίας 500 ευρώ μοιράζει η Mastertcard στους κατόχους των καρτών της που θα πραγματοποιήσουν ως το τέλος του έτους αγορές στα μεγαλύτερα malls.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2023 για όλους τους κατόχους καρτών με το σήμα της Mastercard®, ανεξάρτητα από την τράπεζα συνεργασίας σας.

Πώς κερδίζετε

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να κάνετε αγορές στα εμπορικά κέντρα Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos.

Για να δείτε αν κερδίσατε θα πρέπει μετά την αγορά σας να μεταβείτε στα μηχανήματα πληρωμής στάθμευσης του εμπορικού κέντρου.

Τα Mastercard touchpoints βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall, στο επίπεδο 2 του The Mall Athens και στο επίπεδο 1 του Mediterranean Cosmos.

Εκεί σκανάρετε το απόκομμα της συναλλαγής POS που πήρατε από το κατάστημα στο ειδικό touchpoint που θα βρείτε στο χώρο.

ADVERTISEMENT

Στιγμιαία κλήρωση

Το μηχάνημα φωτογραφίζει το απόκομμα της συναλλαγής και – εφόσον διαπιστωθεί ότι έχει γίνει πληρωμή με χρήση ανέπαφης κάρτας Mastercard, λαμβάνετε αυτόματα μέρος σε στιγμιαία κλήρωση.

Αμέσως μετά το σκανάρισμα ενημερώνεστε με μήνυμα στην οθόνη του μηχανήματος εάν έχετε κερδίσει.

Σε αυτήν την περίπτωση θα λαμβάνετε εκτύπωση ενός αποκόμματος (παρόμοιου με το απόκομμα συναλλαγής) στο οποίο θα αναγράφεται το δώρο που κέρδισατε.

Στη συνέχεια παραλαμβάνετε από τον εκπρόσωπο της Mastercard το δώρο που κερδίσατε. Πρόκειται για δωροεπιταγες αξίας 20, 50, 100 ή 500 ευρώ.