A- A+
Alpha Bank: Χαρίζει 40 ευρώ σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους

Ένα δώρο περιμένει όλους του δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους που θα επιλέξουν την Alpha Bank για την είσπραξη των απολαβών τους.

Ειδικότερα, η τράπεζα ενεργοποίησε μία νέα προσφορά για όσους ανοίξουν μέχρι και το τέλος του χρόνου λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξης μέσω του e-banking της, ακόμη κι αν είναι ήδη πελάτες της με άλλο καταθετικό προϊόν.

Τι κερδίζετε

Συγκεκριμένα, θα λάβουν δώρο όσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι και ανοίξουν το λογαριασμό «Alpha Μισθοδοσία» στην τράπεζα.

Εφόσον το άνοιγμά του πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Δεμεμβρίου 2023 και πιστωθεί σε αυτόν η μισθοδοσία ή η σύνταξη αντίστοιχα έως 31/3/2024, θα κερδίσουν 20.000 Bonus πόντους, στο πλάσιο του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές σε συνεργάτες του προγράμματος αξίας τουλάχιστον 40 ευρώ.

Η πληθώρα επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται η τράπεζα εξασφαλίζει την εκμετάλλευση των πόντων.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται πρατήρια καυσίμων και σούπερ μάρκετ. Σημειώνεται ότι οι Bonus πόντοι της προσφοράς θα πιστωθούν έως τις 30.4.2024.

ADVERTISEMENT

100 ευρώ από τη Eurobank

Μία αντίστοιχη προσφορά έχει ενεργοποιήσει και η Eurobank, αποκλειστικά για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας ή των Αποστράτων.

Όσοι μεταφέρουν τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή τους στην τράπεζα έως και 31.12.2023, θα κερδίσουν 100 ευρώ €πιστροφή.

Αυτά μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πρώτη πίστωση στο νέο λογαριασμό να έχει πραγματοποιηθεί έως και το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου.

Επιπλέον, οι νέοι πελάτες της τράπεζας θα κερδίζουν για 1 χρόνο 4% €πιστροφή από τις καθημερινές αγορές στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Η επιβράβευση αυτή ισχύει όταν πληρώνουν με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.