A- A+
Καύσιμα κίνησης με επιβράβευση έως και 5% επιλέγοντας το «σωστό» πρατήριο

Να περιορίσουν τη χασούρα τους από την άνοδο των τιμών στα καύσιμα κίνησης έχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης στις κάρτες τους.

Έτσι, πέραν της νέας επιδότησης καυσίμων που βρίσκεται προ των πυλών, οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών μπορούν να έχουν επιπλέον όφελος.

Μέσω των προσφορών επιβράβευσης μπορούν να πάρουν πίσω έως και το 5% της αξίας της συναλλαγής τους, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα, εάν η επίβράβευση είναι 5 ευρώ, μπορείτε να την εξαργυρώσετε στο σούπερ μάρκετ ή σε επόμενη αγορά καυσίμων. Πρόκειται δηλαδή για πραγματικό χρήμα.

Οι προσφορές της περιόδου

Το όφελος αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 0,8% έως 5%, ανάλογα με την κάρτα και το πρατήριο που θα επιλεγεί για το γέμισμα του ρεζερβουάρ.

Το μυστικό για να μεγιστοποιήσετε την επιβράβευσή σας είναι να επιλέξετε πρατήριο που συνεργάζεται με την τράπεζά σας, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης της κάρτας σας.

Σημειώνεται ότι αυτήν τη στιγμή δύο τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης ίσης με 5% επί της αξίας των αγορών σας.

Πρόκειται για τις εξής:

  • Eurobank - €πιστροφή

Για αγορές έως και 200 ευρώ ανά συναλλαγή από τα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν, κερδίζετε το 5% της αξίας τους σε ευρώ €πιστροφή - Ισχύει έως και 31.07.2022


  • Εθνική Τράπεζα - go4more

Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, με καύσιμα αξίας 30 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελείστε με 

- Kέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας
- Κέρδος 3% σε go4more πόντους με τις χρεωστικές & προπληρωμένες κάρτες


ADVERTISEMENT

Βρείτε την επιβράβευσή σας

Φυσικά όλες οι τράπεζες έχουν ενεργές προσφορές επιβράβευσης αυτήν την περίοδο.

Για να βρείτε πόσο θα κερδίσετε με την κάρτα σας, μεταβείτε στο εργαλείο των Προγραμμάτων Επιβράβευσης του Moneyonline, επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» και θα δείτε αμέσως το όφελός σας.

Αν έχετε περισσότερες κάρτες, μπορείτε να συγκρίνετε το όφελος σε κάθε μία από αυτές και για κάθε πρατήριο ξεχωριστά, ώστε να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Αυτήν τη στιγμή οι 10 καλύτερες προσφορές για αγορά καυσίμων 100 ευρώ είναι οι εξής:

κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση