A- A+
Με δώρο κουπόνια για το σούπερ μάρκετ και για καύσιμα η ασφάλιση οχημάτων

Με δέλεαρ κουπόνια για το σούπερ μάρκετ και για πρατήρια καυσίμων διαθέτουν ασφαλιστικές εταιρείες προγράμματα για αυτοκίνητα και μηχανές.

Η μάχη του ανταγωνισμού πέραν των χαμηλών ασφαλίστρων έχει μεταφερθεί και στις παροχές σε είδος στην ασφαλιστική αγορά.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που κατά διαστήματα διαθέτουν τα προϊόντα τους πακέτο με κουπόνια που ελαφρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, στην τρέχουσα περίοδο υψηλού πληθωρισμού.

Ποιοι κερδίζουν

Αυτοί που κερδίζουν είναι οι νέοι πελάτες των εταιρειών που διαθέτουν αυτές τις προσφορές, οι οποίες αφορούν συμβόλαια διάρκειας 6 μηνών και άνω.

Όσο ποιο πολλοί είναι οι μήνες του συμβολαίου, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αξία του δώρου.

Με τον τρόπο αυτό οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μειώνουν το κόστος της ασφάλισής τους, καθώς οι δωροεπιταγές αφορούν έξοδα που ούτως ή αλλιώς θα έκαναν.

Φυσικά, θα πρέπει να συγκρίνετε το τελικό κόστος που θα πληρώσετε, μετά την αφαίρεση του κουπονιού, με τις τιμές των άλλων προγραμμάτων προτού επιλέξετε εταιρεία.


  • Βρείτε σε 1΄ το φθηνότερο ασφάλιστρο

ADVERTISEMENT

Ενεργές προσφορές

Ακολουθύν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα προσφορών:

* Η Groupama μέσω της σειράς προϊόντων myZen προσφέρει δωροεπιταγή για καύσιμα σε επιλεγμένα πρατήρια από 15 έως 35 ευρώ, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου (6, 9, 12 μήνες)

* Η Anytime προσφέρει δωροεπιταγή 15 ή 20 ευρώ για αγορά καυσίμων από επιλεγμένα πρατήρια σε 6μηνα και 12μηνα συμβόλαια

* Η Ergo προσφέρει κουπόνι αξίας 10 και 20 ευρώ σε εξάμηνα και δωδεκάμηνα συμβόλαια για εξαργύρωση σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ