A- A+
Οι τράπεζες μοιράζουν δώρα σε όσους κατεβάσουν το app για το m-banking τους

Διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας διοργανώνουν οι τράπεζες για τους πελάτες τους που θα κατεβάσουν το επόμενο διάστημα στο κινητό τους την εφαρμογή για το mobile banking.

Μπορεί οι χρήστες των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής για κινητές συσκευές να έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ακόμη υπάρχουν αρκετοί που δεν τις χρησιμοποιούν.

Οι τράπεζες θέλουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τον αριθμό τους, μιας και τα mobile apps αποτελούν πλέον βασική μέθοδο ταυτοποίησης για την εκτέλεση συναλλαγών.

Οι διαγωνισμοί

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουν αυτήν την περίοδο κληρώσεις για όσους κατεβάσουν για πρώτη φορά στο κινητό τους τις εφαρμογές m-banking.

Συγκεκριμένα, δύο τράπεζες θα πραγματοποιήσουν κληρώσεις το επόμενο διάστημα:

Alpha Bank

Όσοι κατεβάσουν το myAlpha Mobile έως και τις 31 Αυγούστου θα κερδίσουν αυτόματα 3.000 Bonus πόντους που αντιστοιχούν σε ελάχιστες δωρεάν αγορές ύψους 6 ευρώ.

Παράλληλα, κερδίζουν μία συμμετοχή για την κλήρωση που θα μοιράσει 10 iPhoine 14 από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε τους Bonus πόντους θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της Alpha Bank, να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να κάνετε την πρώτη σας σύνδεση.

ADVERTISEMENT

Eurobank

Διοργανώνει κλήρωση, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι πελάτες της κατεβάσουν από τις 25/7 έως τις 25/9 την εφαρμογή Eurobank Mobile App στο κινητό τους τηλέφωνο.

Μετά την πραγματοποίηση της πρώτης τους συναλλαγής μέσω της εφαρμογής, το αργότερο έως και τις 25/9, θα κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου και θα αναδείξει 5 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα ακόλουθα smartphones:

  • Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB 5G για τον πρώτο νικητή
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 5G 512GB, για τον δεύτερο νικητή
  • iPhone 14 Pro Max 128GB 5G, για τον τρίτο νικητή
  • iPhone 14 Pro 128GB 5G, για τον τέταρτο νικητή
  • Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 512GB, για τον πέμπτο νικητή