A- A+
Οι προσφορές επιβράβευσης 20% που λήγουν το επόμενο διήμερο - Τεχνολογία, οικιακές συσκευές

Πλήθος προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης που μπορεί να φτάνει έως και το 20% εκπνέει τις επόμενες δύο ημέρες σε μεγάλες αλυσίδες προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών.

Οπότε αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια σχετική αγορά, καλό θα ήταν να σπεύσετε. Η μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε κάρτα τράπεζας που συνεργάζεται με την εκάστοτε επιχείρηση.

Έτσι, ένα σημαντικό μέρος της αξίας των συναλλαγών σας επιστρέφεται.

Πρόκειται για πραγματικό χρήμα, μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος.

Οι προσφορές που λήγουν

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενεργές προσφορές με κάρτες των Alpha Bank, Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για τις εξής:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

1.Συσκευές Samsung

Με κάρτες Bonus της Alpha Bank κερδίζετε 40 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (8% επί της αξίας των προϊόντων) στις αγορές οικιακών συσκευών Samsung (ψυγεία, πλυντήρια, φούρνοι, εντοιχιζόμενες συσκευές).

Η προσφορά ισχύει έως και τις 10/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


2. Ασύρματες σκούπες Bosch

Κερδίστε δώρο από 10.000 έως 25.000 bonus πόντους, πέραν της μόνιμης επιβράβευσης, αγοράζοντας σκούπες Stick Bosch, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 10/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


3. Smartphones

Με κάρτες go4more της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 80 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (20% επί της αξίας των προϊόντων) στις αγορές smartphones αξίας 199 ευρώ και άνω.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 11/6 και από αυτήν εξαιρούναι προϊόντα της Apple. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


ADVERTISEMENT


Public

Smartphones

Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε 100 yellows ανά 1 ευρώ αγορών (20% επί της αξίας της συναλλαγής σας), σε κάθε αγορά smartphone αξίας από 199 ευρώ και άνω (Εξαιρούνται τα Apple).

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και τις 11/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς