A- A+
Τράπεζα Πειραιώς: Κάντε όλες τις αγορές σας σε άτοκες δόσεις - Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία

Τη δυνατότητα να μετατρέπουν κάθε εφάπαξ συναλλαγή σε δόσεις έχουν πλέον οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω νέας υπηρεσίας που είναι πλέον διαθέσιμη.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις», που παρέχεται μέσω της winbank.

Μέσω αυτής δίνεται η ευχέρεια στους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη κι αν η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων.

Έως 12 άτοκες δόσεις

Συγκεκριμένα, μπορούν να αποπληρώνουν μέσω του winbank web banking και του winbank mobile app, έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, εφάπαξ πληρωμές, αξίας από 30 ευρώ και άνω που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Πρόκειται για έναν καινοτόμο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής, ο οποίος διευκολύνει τον οικονομικό προγραμματισμό των κατόχων πιστωτικών καρτών στις καθημερινές τους αγορές.

Supermarket, έξοδα διακοπών, διασκέδαση, πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας και ασφαλίστρων, εξόφληση άλλων υποχρεώσεών και γενικά οποιαδήποτε συναλλαγή, μπορεί να αποπληρωθεί πλέον σε δόσεις.

Το κόστος της υπηρεσίας

Η τράπεζα δεν επιβάλλει τόκους, εάν οι δόσεις πληρώνονται κάθε μήνα στην ώρα τους.

Προβλέπεται μόνον μία χρέωση ανά δόση ύψους 0,30 ευρώ.

Η προμήθεια αυτή δεν ισχύει για περιπτώσεις που προσφέρονται ανέξοδα από την τράπεζα, όπως αγορές καυσίμων 300 ευρώ και άνω ή πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών του δημοσίου.