A- A+
Πίσω δίνει η ΕΤΕ το 5% της αξίας των λογαριασμών ρεύματος - Τι κάνουν οι άλλες τράπεζες

Επιβράβευση 5% σε όσους πληρώνουν τους λογαριασμούς ενέργειας, ρεύματος και φυσικού αερίου, με τις πιστωτικές της κάρτες, δίνει η Εθνική Τράπεζα στους πελάτες της.

Ειδικότερα, με κάθε πληρωμή λογαριασμού με πιστωτική κάρτα Εθνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι θα επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2022.

Πώς κερδίζετε

Συγκεκριμένα, για κάθε 1 ευρώ θα πιστώνονται στο λογαριασμό του κατόχου της κάρτας 20 go4more πόντοι που θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Για παράδειγμα, αν κάποιος πληρώσει λογαριασμό 500 ευρώ, θα κερδίζει 10.000 go4more πόντους, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές 20 ευρώ, πχ. στο σούπερ μάρκετ ή σε πρατήρια καυσίμων.

Σημειώνεται ότι η μέγιστη επιβράβευση ανά πελάτη για το διάστημα ισχύος της προσφοράς ανέρχεται σε 75 ευρώ, που αντιστοιχεί σε συνολικό ποσό λογαριασμών ύψους 1.500 ευρώ.

Προϋπόθεση για να επωφεληθούν της προσφοράς, είναι οι πελάτες της τράπεζας να έχουν ή να αποκτήσουν πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και να είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

ADVERTISEMENT

Τι δίνουν οι άλλες τράπεζες

Πέραν της Εθνικής Τράπεζας, και οι άλλες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κερδίσουν ένα μέρος των λογαριασμών ενέργειας, ως επιβράβευση.

Ειδικότερα, μία τράπεζα μπορεί να συνεργάζεται με συγκεκριμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο ή να ανταμοίβει τους κατόχους των καρτών της ανεξάρτητα από τον πάροχό τους.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή επιβράβευση που λαμβάνετε ανάλογα με την κάρτα σας γρήγορα και εύκολα μέσω του εργαλείου σύγκρισης προγραμμάτων του Moneyonline.

Παράδειγμα

Έστω ένας λογαριασμός ρεύματος ύψους 500 ευρώ που πληρώνεται με κάρτα. Η επιβράβευση ανάλογα με το πρόγραμμα επιβράβευσης και τον πάροχό σας, διαμορφώνεται ως εξής:

(κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση)