A- A+
Η Alpha Bank χαρίζει σε όλους τους πελάτες της 6 ευρώ για δωρεάν αγορές σε συνεργάτες Bonus

Ένα δώρο περιμένει όλους τους πελάτες της Alpha Bank με ενεργή κάρτα Bonus αυτές τις ημέρες, με αφορμή την «Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών».

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε το δώρο είναι να μοιραστείτε μια θετική εμπειρία που ξεχωρίσατε από την εξυπηρέτησή σας.

Η υποβολή του σχολίου σας μπορεί να γίνει το αργότερο έως και τις 8 Οκτωβρίου, online, μέσα από την ειδική φόρμα που δημιούργησε η τράπεζα εδώ.

Το δώρο σας

Όσοι ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα κερδίσουν αυτόματα, χωρίς κλήρωση ή άλλη διαδικασία, 3.000 Bonus πόντους.

Οι πόντοι αυτοί θα πιστωθούν στο λογαριασμό Bonus του πελάτη το αργότερο έως και τις 8 Νοεμβρίου.

Θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Αντιστοιχούν δε σε δωρεάν αγορές ελάχιστης αξίας ύψους 6 ευρώ.

Οι προϋποθέσεις

Σημεώνεται ότι από την ημερομηνία υποβολής του Θετικού Σχολίου, για να κερδίσετε το δώρο θα πρέπει να διατηρείτε τουλάχιστον μία ενεργή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ιδιωτών Bonus.

Επίσης, το σχόλιο θα πρέπει να περιγράφει μία θετική εμπειρία εξυπηρέτησης από οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας ή/και διενέργειας συναλλαγών με την τράπεζα.

Για παράδειγμα από το δίκτυο καταστημάτων, τα ψηφιακά δίκτυα (πχ myAlpha Web, myAlpha Mobile), τα δίκτυα αυτοματοποιημένων συναλλαγών (πχ ΑΤΜs), την υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης ή τον επίσημο ιστότοπο της τράπεζας.

Τέλος, κάθε πελάτης επιτρέπεται να συμμετέχει στην ενέργεια με μία μόνο συμμετοχή και άρα να παραλάβει ένα μόνο δώρο, ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό Θετικών Σχολίων.