A- A+
Επιβράβευση Bonus x10 στα Pet City πληρώνοντας με κάρτες Alpha Bank - Τι δίνουν οι άλλες τράπεζες

Ενισχυμένη επιβράβευση προσφέρει έως και το τέλος Οκτωβρίου η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών Bonus που θα κάνουν αγορές στα καταστήματα Pet City.

Η αλυσίδα εντάχθηκε πρόσφατα στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος ανταμοιβής Bonus, προσφέροντας κέρδος στους κατόχους των καρτών της Alpha Bank.

Η νέα προσφορά

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου όλες οι κάρτες Bonus της Alpha Bank θα προσφέρουν κέρδος 10 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών, ανεξαρτήτως του ύψους της συναλλαγής.

Πρόκειται για έως και 5πλάσιο όφελος σε σχέση με τη μόνιμη επιβράβευση που προσφέρει η τράπεζα, η οποία ανέρχεται σε 2 πόντους για απλές κάρτες και σε 4 πόντους για premium κάρτες.

Το ενισχυμένο όφελος αντιστοιχεί σε ελάχιστη επιβράβευση 2% επί της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε συνεργάτη Bonus.

Για παράδειγμα, εάν πραγματοποιήσετε αγορές αξίας 100 ευρώ, θα κερδίσετε 1.000 πόντους που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 2 ευρώ τουλάχιστον.

ADVERTISEMENT

Τα λοιπά προγράμματα

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Pet City συνεργάζεται και με τις υπόλοιπες τράπεζες, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης στις κάρτες τους.

Το κέρδος στην προκειμένη περίπτωση ανέρχεται στα ακόλουθα επίπεδα:

- Στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank σε 1% με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες

- Στο πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας σε 4 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (1% επί της αξίας της συναλλαγής) με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες

- Στο πρόγραμμα yellow της Τράπεζας Πειραιώς σε 5 yellows ανά 1 ευρώ (1% της αξίας της συναλλαγής) με πιστωτικές κάρτες και σε 2 yellows ανά 1 ευρώ (0,4% της αξίας της συναλλαγής) με χρεωστικές κάρτες.