A- A+
HSBC: Συστήστε το φίλο σας στην τράπεζα και πάρετε δώρο από 150 ευρώ ο καθένας στο λογαριασμό του

Δώρο 150 ευρώ για κάθε νέα σύσταση πελάτη στην HSBC για το πακέτο υπηρεσιών Premier προσφέρει η τράπεζα σε μετρητά στο λογαριασμό σας.

Συστήστε στους φίλους σας την υπηρεσία HSBC Premier και, για κάθε νέο λογαριασμό HSBC Premier, θα επιβραβευτείτε ο καθένας με 150 ευρώ, ποσό που θα κατατεθεί στους λογαριασμούς σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συστήσετε τον φίλο σας είναι να κατεβάσετε το παρακάτω έντυπο, να το συμπληρώσετε και να το δώσετε στον Προσωπικό σας Συνεργάτη Premier.

Αν ο φίλος σας επικοινωνήσει με την τράπεζα και αποδεχθεί την πρόσκληση να γίνει πελάτης της υπηρεσίας HSBC Premier, η τράπεζα θα επιβραβεύσει και τους δύο με μια κατάθεση 150 ευρώ στους λογαριασμούς τους.

Έντυπο σύστασης φίλου (μόνο στα ελληνικά) (PDF)

Τα προνόμια της υπηρεσίας HSBC Premier

Σημειώνετε ότι η υπηρεσία HSBC Premier είναι διαθέσιμη για όσους έχουν καταθέσεις / επενδύσεις στην τράπεζα 60.000 ευρώ και άνω.

Τα βασικά προνόμια της υπηρεσίας είναι τα εξής:

- Ένας διαπιστευμένος και καταρτισμένος Προσωπικός Συνεργάτης HSBC Premier που υποστηρίζεται από μια ομάδα ειδικών θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές σας

- Καινοτόμο εργαλείο οικονομικού σχεδιασμού και πρόσβαση σε περισσότερα από 100 διεθνή επενδυτικά προϊόντα, 7 κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες για να σχεδιάσετε το σωστό επενδυτικό σχέδιο με βάση την προσωπική σας οικονομία

- Δυνατότητα εύκολης παρακολούθησης όλων των λογαριασμών σας παγκοσμίως online με την υπηρεσία HSBC Global View & Global Transfers

- Εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών σας και τις μελλοντικές σας ανάγκες συνταξιοδότησης βάσει διεθνών ερευνών που διεξήχθησαν για λογαριασμό των HSBC "Education Abroad" και "The Future of Retirement"

- Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι HSBC Premier στα καταστήματα για αποκλειστική εξυπηρέτηση. Επίσης, απολαμβάνετε αναγνώριση ως πελάτης HSBC Premier σε όλες τις χώρες όπου η HSBC έχει καταστήματα

- Πιστωτική κάρτα HSBC Premier Mastercard με μια σειρά ταξιδιωτικών προνομίων