A- A+
Αλλάζει όνομα το υποκατάστημα της HSBC στην Ελλάδα - Πώς λέγεται από 1/12

Σε αλλαγή της επωνυμίας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα προχωρά η HSBC με στόχο να δημιουργήσει μια πιο απλή και αποτελεσματική τράπεζα στην Ευρώπη, η οποία θα αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου της.

 Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, από την 1η Δεκεμβρίου 2020, η «HSBC France» μετονομάζεται σε «HSBC Continental Europe».

Σαν αποτέλεσμα, η επωνυμία του υποκαταστήματός μας στην Ελλάδα θα αλλάξει από «HSBC France» σε «HSBC Continental Europe, Greece»

Ο λόγος της αλλαγής

Η ενοποιημένη τράπεζα για την ηπειρωτική Ευρώπη θα συμβάλλει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατώνς, στην απλοποίηση του οργανισμού και στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.

Η συγκεκριμένη μετονομασία αντικατοπτρίζει καλύτερα την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η οποία είναι να παρέχει στους παγκόσμιους πελάτες τους Ομίλου πρόσβαση στην Ευρώπη αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί πύλη προς τις διεθνείς αγορές για τους Ευρωπαίους πελάτες..

Ανεξάρτητα από τις αλλαγές, θα συνεχίσετε να εξυπηρετείστε από το ίδιο νομικό πρόσωπο στο πλαίσιο της υφιστάμενης τραπεζικής σας σχέσης, και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στις καθημερινές σας συναλλαγές με την HSBC,

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας με την Τράπεζα παραμένουν τα ίδια

Η διεύθυνση της HSBC Continental Europe, Greece παραμένει Λεωφόρος Μεσογείων 109 – 111, Αθήνα

Τέλος, η αλλαγή επωνυμίας δεν θα επιφέρει καμία τροποποίηση σε συμβάσεις ή συμφωνίες που διατηρείτε με την HSBC.