A- A+
H Eurobank χαρίζει σε όλους τους συνταξιούχους το 4% των ετήσιων εξόδων για τρόφιμα - καύσιμα

Ένα δώρο περιμένει όλους τους συνταξιούχους από τη Eurobank, στην περίπτωση που την επιλέξουν για την καταβολή της σύνταξής τους σε λογαριασμό της.

Η προσφορά αφορά όλους τους συνταξιούχους, ανεξαρτήτως Ταμείου, και τους απόστρατους που θα μεταφέρουν το λογαριασμό σύνταξής τους στην τράπεζα.

Για να κερδίσετε το δώρο σας, η διαδικασία μεταφοράς θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

Η αίτηση γίνεται online από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, ενώ δίνεται η δυνατότητα και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Αν προτιμήσετε το κατάστημα θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού.



Τι κερδίζετε

Όσοι ολοκληρώσουν εντός της προθεσμίας την αίτησή τους, θα κερδίζουν επί έναν ολόκληρο χρόνο το 4% των αγορών τους, σε ευρώ €πιστροφή, στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Σκλαβενίτης
  • Μασούτης
  • Χαλκιαδάκης
  • Πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ


Τα ευρώ €πιστροφή είναι πραγματικό χρήμα, καθώς μόλις τα κερδίσετε μπορείτε άμεσα να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος €πιστροφή.

Κι αυτό πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα. εάν οι αγορές σας σε σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων το χρόνο ανέρχονται σε 7.000 ευρώ, θα κερδίσετε 280 ευρώ δωρεάν αγορών.

Σημειώνεται ότι η ίδια προσφορά ισχύει και για δημοσίους υπαλλήλους και ένστολους που θα επιλέξουν τη Eurobank για είσπραξη του μισθού τους.

ADVERTISEMENT

Η διαδικασία της αίτησης

Η διαδικασία μεταφοράς της σύνταξής σας στη Eurobank μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ως εξής:

- Επιλέγετε τον λογαριασμό όπου θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας

- Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης

- Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την αίτησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία της αίτησής σας, ενώ ενημερώνεστε με SMS για το πότε μπήκε η σύνταξη στο λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, πηγαίνετε με ραντεβού σε ένα κατάστημα της τράπεζας ή τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για συνταξιούχους στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.