A- A+
Eurobank: Αυτόματα πλέον η ανανέωση των business χρεωστικών καρτών υπό μία προϋπόθεση

Στην απλοποίηση των διαδικασιών για την εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών της που χρειάζονται ανανέωση της κάρτας τους, προχώρησε η Eurobank.

Πρόκειται για αλλαγές που αφορούν όλες τις χρεωστικές κάρτες Business και θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, οι χρεωστικές κάρτες των νομικών προσώπων θα ανανεώνονται αυτόματα στη λήξη τους, εφόσον, η γνωμάτευση νομιμοποίησης της επιχείρησης, που τηρείται στα συστήματα της τράπεζας, είναι σε ισχύ.

Η νέα διαδικασία

Η αποστολή των νέων καρτών θα γίνεται στην έδρα της επιχείρησης και ακολούθως, η παράδοση των νέων καρτών στους κατόχους τους, θα πραγματοποιείται από την επιχείρηση.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση αποφασίσει να μην παραδώσει τη νέα κάρτα στον κάτοχό της, θα πρέπει να την επιστρέφει στην τράπεζα.

Στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας, καλό θα ήταν να ελέγξετε εάν τα στοιχεία στη Eurobank είναι επικαιροποιημένα, ώστε να τακτοποιήσετε το θέμα σε διαφορετική περίπτωση.

Η πληροφορία αυτή παρέχεται στην πρώτη σελίδα του e-banking, στο πάνω μέρος της οθόνης, κάτω από τον τίτλο «Καλώς ορίσατε».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε το Europhone Business Banking, στο 210 9555222.