A- A+
Eurobank: Πετρέλαιο θέρμανσης στην ελίν με 3% όφελος και εξόφληση σε έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Αγορές πετρελαίου θέρμανσης με τριπλάσια επιβράβευση μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επόμενες εβδομάδες οι κάτοχοι καρτών Eurobank στα πρατήρια ελίν.

Η προσφορά ισχύει από 26.11.2020 έως και 20.12.2020 για ποσότητες από 400 λίτρα και πάνω και μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες στα 2106241600 και 801 118 0211.

Το όφελός σας την περίοδο της προσφοράς διαμορφώνεται σε 3% επί της αξίας της συναλλαγής σας σε ευρώ €πιστροφή, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.



Οι άτοκες δόσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα Eurobank, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έως και 12 άτοκες δόσεις έναντι 9 δόσεων που ισχύουν στις υπόλοιπες τράπεζες.

Μπορείτε να βρείτε το όφελός σας για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από όλα τα πρατήρια και με όλες τις κάρτες με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline.

Για παράδειγμα για προμήθειεα πετρελαίου αξίας 1.000 ευρώ οι καλύτερες προσφορές επιβράβευσης αυτή τη στιγμή είναι οι εξής: