A- A+
Πετρέλαιο θέρμανσης στη Shell με όφελος έως 5% σε yellows πληρώνοντας με κάρτες της Τρ. Πειραιώς

Όφελος έως 5% στις παραγγελίες πετρελαίο θέρμανσης στη Shell θα έχουν τις επόμενες εβδομάδες οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow.

Η προσφορά ισχύει από 20/11/2020 έως και 20/12/2020 για αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αξίας από 500 ευρώ και άνω, για τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης yellow.

Παραγγελία μπορεί να γίνει με επίσκεψη σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια της Shell ή καλώντας στο 18330.

Το όφελος ανάλογα με την κάρτα

Ειδικότερα, τα κέρδος σε yellows διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Α. Για αγορές με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 25 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής ή 5% επί της αξίας της συναλλαγής.

Β. Για αγορές με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 15 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής ή 3% επί της αξίας της συναλλαγής.

Για αγορές μικρότερες των 500 ευρώ το όφελος για πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες ανέρχεται σε 10 yellows ανά 1 ευρώ ή 2% και για χρεωστικές κάρτες σε 5 yellows ή 1%.

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Διαβάστε επίσης

* Με ποια κάρτα συμφέρει να πληρώσετε το πετρέλαιο θέρμανσης - Βρείτε το όφελός σας σε 1΄