A- A+
Εθνική Τράπεζα: Αγορές σε εστιατόρια, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία με 15% όφελος στην κάρτα σας

Μία νέα προσφορά για όσους κάνουν αγορές με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, ενεργοποίησε η Εθνική Τράπεζα για τοιυς κατόχους των καρτών της.

Ειδικότερα, σε κάθε συναλλαγή το τριήμερο 12 - 14 Φρβρουαρίου, σε οποιοδήποτε εστιατόριο, ανθοπωλείο και ζαχαροπλαστείο, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, θα κερδίζετε 60 go4more πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Πόσο κερδίζετε

Το όφελος αυτό αντιστοιχεί στο 15% της αξίας της συναλλαγής που κάνατε. Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να είστε χρήστης της εφαρμογής go4more app για κινητά και το ποσό της πληρωμής να είναι άνω των 20 ευρώ.

Για παράδειγμα, αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα της Εθνικής Τράπεζας σε ένα εστιατόριο και πληρώσει 100 ευρώ, θα λάβει πόντους αξίας 15 ευρώ.

Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν  στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Προσοχή! Για την απόδοση των πόντων, είναι τα μέλη του προγράμματος πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στα κινητά τους τηλέφωνα της εφαρμογή “go4more app” έως και τις 14/02/2022 και να έχουν πραγματοποιήσει σύνδεση (login).

Οι go4more πόντοι θα αποδοθούν στα μέλη του προγράμματος έως και 11/3/2022.