A- A+
Δώρο ως 100 ευρώ σε όσους μεταφέρουν μισθοδοσία ή σύνταξη στη Eurobank - Ποιους αφορά

Κίνητρο σε εργαζομένους και συνταξιούχους για τη μεταφορά του λογαριασμού μισθοδοσίας / σύνταξης στη Eurobank, προσφέρει η τράπεζα το επόμενο διάστημα.

Όσοι το κάνουν αυτό έως και τις 31 Μαρτίου θα κερδίζουν αυτόματα 50 ευρώ €πιστροφή, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα για επιπλέον 50 ευρώ επιβράβευση υπό προϋποθέσεις.

Οι δικαιούχοι

Η προσφορά απευθύνεται σε εσάς που είστε:

  • Δημόσιος υπάλληλος
  • Συνταξιούχος
  • Απόστρατος
  • Εργαζόμενος των Ενόπλων Δυνάμεων
  • Εργαζόμενος των Σωμάτων Ασφαλείας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της επιβράβευσης, είναι να πιστωθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας στο λογαριασμό σας στην Eurobank έως και 30.06.2022.


Το δεύτερο δώρο

Για τα επιπλέον 50 ευρώ €πιστροφή θα πρέπει να κάνετε τις ακόλουθες συμπληρωματικές ενέργειες έως και τις 30 Ιουνίου.

- 20 ευρώ €πιστροφή με αγορές από 50€ και πάνω με νέα πιστωτική κάρτα. Αρκεί να υποβάλλετε αίτηση για πιστωτική κάρτα έως και 31.03.2022 και η κάρτα σας να εκδοθεί έως και 30.04.2022.

- 10 ευρώ €πιστροφή για αγορές με τη χρεωστική κάρτα σας αξίας 200€ και πάνω. Αρκεί να έχετε την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ.

- 10 ευρώ €πιστροφή με την πρώτη συναλλαγή σας μέσα από το Eurobank Mobile App που κατεβάζετε στο κινητό σας.

- 10 ευρώ €πιστροφή για 4 πάγιες εντολές εξόφλησης τακτικών οφειλών, όπως λογαριασμοί ρεύματος, τηλεφωνίας κ.ά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το λιγότερο 2 πάγιες εντολές με συνολικό κέρδος 5 ευρώ €πιστροφή.