A- A+
Επανήλθε η δικλείδα ασφαλείας για είσοδο στο e-banking της Alpha Bank - Πώς γίνεται

Ενεργοποιήθηκε εκ νέου η πρόσθετη δικλείδα ασφαλείας για είσοδο στο e-banking της Alpha Bank, μετά την επανεργοποίησή της την περασμένη εβδομάδα.

Ο λόγος γίνεται για την αποδοχή μέσω ειδοποίησης στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή ή την πληκτρλόγηση extra PIN που αποστέλλεται με SMS ή Viber.

Από τη Δευτέρα, μόνο με μία από τις παραπάνω ενέργειες είναι δυνατή η είσοδος στο e-banking της Alpha Bank, μέσω υπολογιστή.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργικότητα είχε απενεργοποιηθεί την περασμένη Τετάρτη, χωρίς η τράπεζα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα.

Πώς γίνεται η είσοδος

Πλέον η δικλείδα ασφαλείας που προαναφέραμε λειτουργεί ξανά. Μετά την πληκτρολόγηση των στοιχείων εισόδου στο e-banking εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή:

Όπως βλέπετε, για να γίνει η είσοδος στο MyAlpha web θα πρέπει να πιστοποιήσετε με κάποιον τρόπο ότι είστε εσείς ο συνδρομητής.

Έτσι, προστατεύεστε στην περίπτωση που σας υποκλέψουν τα στοιχεία εισόδου στην υπηρεσία, καθώς ο δράστης δεν θα καταφέρει να εισέλθει στο e-banking χωρίς να δώσετε εσείς τη σχετική έγκριση.