A- A+
Δωροεπιταγή 20 ευρώ από τη Eurobank σε νέους 18-30 ετών που θα ανοίξουν τον πρώτο τους λογαριασμό

Ένα δώρο περιμένει όσους νέους 18 έως 30 ετών επιλέξουν το επόμενο διάστημα να γίνουν πελάτες και να αποκτήσουν τον πρώτο τους λογαριασμό στη Eurobank χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω της υπηρεσίας Digital Customer Onboarding του Eurobank Mobile App, με την οποία μπορείτε πλέον από το κινητό σας να γίνετε πελάτης της τράπεζας.

Το δώρο

Για όσους είναι μεταξύ 18 και 30 ετών και ολοκληρώσουν τη διαδικασία από τις 12 Ιουνίου έως και τις 10 Αυγούστου, θα κερδίσουν δωροεπιταγή 20 ευρώ για online αγορές από 120 ευρώ και πάνω στο you.gr.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.

Μέσω του κινητού σας υποβάλλετε εύκολα τα στοιχεία σας και επικοινωνείτε με βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπο της Eurobank για την ταυτοποίησή σας, η οποία διαρκεί περίπου 3 λεπτά.

Εφόσον χρησιμοποιήσετε για την αποστολή των δικαιολογητικών σας την υπηρεσία eGov KYC με χρήση των κωδικών εισόδου σας στο ΤAXISnet, τα στοιχεία λαμβάνονται αυτόματα από την τράπεζα.

Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε κωδικούς σύνδεσης για το e-Banking και το Eurobank Mobile App και λαμβάνετε ταχυδρομικά τη χρεωστική κάρτα σας.

ADVERTISEMENT

Ο νέος λογαριασμός σας

Επίσης, αυτόματα ανοίγει ο Καθημερινός λογαριασμός Plus, που συνδέεται με το πακέτο My Blue Advantage του προγράμματος My Advantage Banking για τις τραπεζικές συναλλαγές σας, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Το πακέτο έχει κόστος 0,60 ευρώ το μήνα και περιλαμβάνει υπηρεσίες που απλοποιούν τις συναλλαγές και την καθημερινότητά σας:

- Τήρηση λογαριασμού πληρωμών για αγορές, αναλήψεις, καταθέσεις, μεταφορές χρημάτων, πληρωμές σε οργανισμούς και online πληρωμές.

- Έκδοση χρεωστικής κάρτας για ιδιώτες Debit Mastercard ή Personal Banking Debit Visa.

- Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή: Η χρεωστική κάρτα σας συμμετέχει στο μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει ευρώ αντί για πόντους σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

- Αποστολές χρημάτων έως 500€ την ημέρα από το Eurobank Mobile App με την υπηρεσία IRIS Payments.

- 1 πάγια εντολή τον μήνα για αυτόματη πληρωμή λογαριασμών σε οργανισμούς κ.ά.

- Προνόμια και εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις HotelBrain, you.gr, Κωτσόβολος, Praktiker, ELPEDISON και Vodafone.

- Πρόσβαση σε υπηρεσίες που σας βοηθούν να ελέγχετε τις κάρτες και τα οικονομικά σας σε άλλες τράπεζες, όπως Cards Control, Account Aggregation και Payment Initiation.