A- A+
Νέα online προθεσμιακή κατάθεση για επιχειρήσεις μέσω του e-banking της Alpha Bank

Τη δυνατότητα να ανοίγουν online προθεσμιακές καταθέσεις μέσω του e-banking έχουν πλέον οι επιχειρήσεις - πελάτες της Alpha Bank, μετά την ενεργοποίηση της σχετικής δυνατότητας.

Ο λόγος γίνεται για τη «ΝΕΑ online προθεσμιακή κατάθεση για Επιχειρήσεις», η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του myAlpha Web από τα μέσα του περασμένου Απριλίου.

Απευθύνεται σε όλες τις ατομικές επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Το ελάχιστο αρχικό ποσό της κατάθεσης είναι οι 50.000 ευρώ, ενώ ως προς τη διάρκεια μπορείτε να επιλέξετε:

  • 7 ή 14 ημέρες
  • 1, 3, 6, 9 ή 12 μήνες

Ως προς τα επιτόκια, εξαρτώνται από τη διάρκεια και το ποσό της κατάθεσης και είναι διαθέσιμα προς εξέταση πριν το άνοιγμα της προθεσμιακής κατάθεσης στο e-banking.

Η περίοδος εκτοκισμού είναι μηνιαία, εφόσον η διάρκεια της online προθεσμιακής κατάθεσής είναι ίση ή μεγαλύτερη από 1 μήνα.

Αλλιώς οι τόκοι καταβάλλονται στη λήξη της προθεσμιακής.

Έχετε τη δυνατότητα πρόωρης ρευστοποίησης του συνόλου του αρχικού κεφαλαίου σας online. Ωστόσο, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος πρόωρης απόδοσης κεφαλαίου.

ADVERTISEMENT

Η ενεργοποίησή της

Με το νέο προϊόν κερδίζετε χρόνο, καθώς δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία ή η επίσκεψη σε κατάστημα για το άνοιγμα ή το κλείσιμο της προθεσμιακής κατάθεσης.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η εφάπαξ ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας. Γι΄ αυτό θα πρέπει να έχετε μία επικοινωνία με το κατάστημα συνεργασίας σας. Μπορείτε να κλείσετε online ραντεβού εδώ.

Στη συνέχεια, η νέα online προθεσμιακή κατάθεση θα είναι διαθέσιμη από τις ενότητες «Επενδύσεις» και «Εργασίες» του myAlpha Web για Επιχειρήσεις.