A- A+
Alpha Εξέλιξη: Επαγγελματική επένδυση με διπλάσια επιβράβευση από το πρόγραμμα Bonus

Διπλάσια επιβράβευση θα κερδίσουν όσοι ανοίξουν αυτήν την εβδομάδα τον επενδυτικό λογαριασμό Alpha Εξέλιξη, που δίνει πρόσβαση στην επαγγελματική διαχείριση διαθεσίμων.

Με το προϊόν αυτό εξασφαλίζετε το κεφάλαιο που θα ανταποκριθεί πλήρως στις μελλοντικές σας ανάγκες.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών βασιζόμενο σε ασφάλιση, που δίνει πρόσβαση στα Αμοιβαία Κεφάλαια της σειράς Alpha LUX.

Πώς λειτουργεί

Η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από 12 έως 30 έτη, με βάση την επιλογή του πελάτη.

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να καταβάλλετε, με ελάχιστη δόση καθαρού ασφαλίστρου τα 100 ευρώ μηνιαίως, αλλά και τη συχνότητα των καταβολών (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία)

Επιπλέον, η επένδυση του ασφαλίστρου γίνεται με βάση το επενδυτικό σας προφίλ

Η επένδυση γίνεται μεταξύ εναλλακτικών συνθέσεων Αμοιβαίων Κεφαλαίων της σειράς Alpha (LUX) Global Funds, με βάση την ιεράρχηση των χρηματοοικονομικών αναγκών και της αξιολόγησης του επενδυτικού σας προφίλ

Τέλος, παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη Ζωής.

Επιβράβευση με Bonus

Για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 5 έως 10 Οκτωβρίου 2020 αποκτώντας το πρόγραμμα Alpha Εξέλιξη Τακτικών Καταβολών η επιβράβευση είναι διπλή.

Συγκεκριμένα, κερδίζετε 20 αντί για 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ καθαρού ετησιοποιημένου ασφαλίστρου το πρώτο έτος. Στη συνέχεια η επιβράβευση είναι 10 πόντοι ανά 1 ευρώ.

Οι πόντοι αποδίδονται στην κάρτα Bonus με προϋπόθεση την αποστολή της δήλωσης παραλαβής ασφαλιστηρίου στην AlphaLife και την παρέλευση άπρακτων των προθεσμιών άσκησης των δικαιωμάτων εναντίωσης και υπαναχώρησης (14 και 30 ημέρες αντίστοιχα από την ημερομηνία παράδοσης του Ασφαλιστηρίου στον Αντισυμβαλλόμενο).

Εάν δεν είστε ήδη κάτοχος Bonus κάρτας, ζητήστε την έκδοση κάρτας Enter Bonus και κερδίστε επιπλέον Bonus πόντους καλωσορίσματος καθώς και δωρεάν συνδρομή για το πρώτο έτος.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus, τους Συνεργάτες του Προγράμματος και τις τελευταίες προσφορές για την εξαργύρωση πόντων, μπορείτε να ενημερωθείτε online ή τηλεφωνικά στο 210 326 0000.