A- A+
Αυτές είναι οι καλύτερες online προθεσμιακές καταθέσεις για 6, 12 και 24 μήνες

Τη δυνατότητα να ανοίξετε νέα προθεσμιακή κατάθεση από την άνεση του χώρου σας, δίνουν σήμερα αρκετές τράπεζες, προσφέροντας προνομιακά επιτόκια.

Η διάθεση των προγραμμάτων αυτών γίνεται αποκλειστικά μέσω του e-banking ή του m-banking και ολοκληρώνεται άμεσα, χωρίς καμία επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

Βλέπετε τα επιτόκια που σας προσφέρει η τράπεζα, ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια που επιλέγετε, και αποφασίζετε πότε θα ξεκινήσει η νέα σας προθεσμιακή κατάθεση.

Τα επιτόκια

Σε γενικές γραμμές οι αποδόσεις που προσφέρουν οι τράπεζες μέσω των online προθεσμιακών καταθέσεων είναι υψηλότερες από αυτές των προϊόντων που διατίθενται μέσω του φυσικού τους δικτύου.

Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Moneyonline, τα επιτόκια στους digital λογαριασμούς προθεσμίας φτάνουν έως και το 2,25%.

Προσφέρονται δε για ποσά που μπορεί να ξεκινούν ακόμη και από τις 3.000 ευρώ, ενώ επιλογές υπάρχουν και ως προς το χρόνο καταβολής των τόκων.

Από την άλλη, δεν είναι λίγα τα προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των χρημάτων σας χωρίς ποινή την ημέρα καταβολής των τόκων.

ADVERTISEMENT

Τα καλύτερα online προϊόντα

Αναλυτικότερα, τα καλύτερα online προϊόντα προσυμφωνημένης διάρκειας των τραπεζών για 100.000 ευρώ, είναι τα εξής (κλικ στους πίνακες για μεγέθυνση):

Για άλλα ποσά ή διάρκειες μεταβείτε εδώ

Για 6 μήνες

ADVERTISEMENT

Για 12 μήνες


ADVERTISEMENT

Για 24 μήνες