A- A+
Media Markt: Το SAMSUNG Galaxy J7 μόνο 249€
Με έκπτωση 50 ευρώ στην τιμή των 249 ευρώ προσφέρουν τα Media Markt το έξυπνο κινητό τηλέφωνο SAMSUNG Galaxy J7 για λίγες μόνο ημέρες.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 17/02, στο τέλος της ημέρας από το e-shop των καταστημάτων.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Τα χαρακτηριστικά

Η ανανεωμένη έκδοση Samsung Galaxy J7 2016 έχει τόσο υψηλής ποιότητας εμφάνιση και κατασκευή, αλλά και ισχυρές επιδόσεις για εφαρμογές και παιχνίδια.

Το Galaxy J7 2016 ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.6GHz αλλά και 2GB μνήμη RAM για να μην κολλήσει πουθενά.

Μεγάλη οθόνη 5.5’’ τεχνολογίας Super AMOLED που προσφέρει απόλυτα ρεαλιστικά χρώματα, έντονες αποχρώσεις και υψηλή αντίθεση για να απολαμβάνεις βίντεο, απλή ανάγνωση κειμένων αλλά και παιχνίδια.

Με την βασική κάμερα στα 13MP θα απαθανατίζεις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες χάρη στο διάφραγμα f1.9 ενώ η εμπρόσθια στα 5MP, είναι ικανή να φωτογραφίζει εσένα και την παρέα, πάντα από την καλύτερή σας πλευρά χάρη στη λειτουργία Beauty.

Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB, κάτι που μπορείς να αυξήσεις έως και 128GB μέσω κάρτας μνήμης microSD, ενώ όπως θα περίμενε κανείς, υποστηρίζει 4G δίκτυα για να μπαίνεις στο Internet από τα δεδομένα του παρόχου σου, με αστραπιαίες ταχύτητες.

Επίσης, με την μπαταρία των 3300mAh αλλά και τη λειτουργία Ultra Power Saving θα εργάζεσαι με τις καθημερινές σου εφαρμογές για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς αναζητείς συνεχώς επιπλέον πηγές ενέργειας και φόρτισης.