A- A+
Τράπεζες: Νέες προσφορές από τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών - Οδηγός
Στο ...καλοκαίρι έχουν προσαρμοστεί τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών που προσφέρουν οι τράπεζες. Όλες οι νέες προσφορές ανά τράπεζα.

Οι τράπεζες επιβραβεύουν τους κατόχους των καρτών με διάφορους τρόπους, οι οποίοι συνδέονται με προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν μεγάλη ζήτηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλες οι νέες καμπάνιες

Οι καταναλωτές, δεν έχουν παρά να χρησιμοποιήσουν για τις αγορές το «πλαστικό» τους, προκειμένου να επωφεληθούν των προσφορών.

Οι τελευταίες προσφορές ανά τράπεζα είναι οι εξής:

  • Τράπεζα Πειραιώς

- Ταξίδια σε άτοκες

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, σε κάθε αγορά πακέτου καλοκαιρινών διακοπών, εσωτερικού ή εξωτερικού, από τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Manessis Travel, και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξόφλησής του έως και σε 9 άτοκες δόσεις, χωρίς οποιαδήποτε εφάπαξ προκαταβολή.

Για τα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα, υπάρχει δυνατότητα:

- Δωρεάν αναβάθμισης δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας την στιγμή της κράτησης.

- Δωρεάν late check out σε ξενοδοχείο, κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας μια μέρα πριν την αναχώρηση από το κατάλυμα.

Για την παροχή των δόσεων μέσω της ιστοσελίδας www.manessistravel.gr απαιτείται η επικοινωνία με το τμήμα κρατήσεων της Manessis.

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2016.

- Δώρο 30 ευρώ για ψώνια στα ΑΒ

Με κάθε νέα πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα AB Plus MasterCard, η Τράπεζα προσφέρει με την πρώτη αγορά 30 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι AB Plus MasterCard, συμμετέχουν με κάθε αγορά τους στην κλήρωση όπου 100 τυχεροί θα κερδίσουν από 300 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Ισχύει για αγορές από 25/05/2016 έως 30/07/2016.


  • Alpha Bank

Διακοπές με κέρδος 5%

Κέρδος 5% στις διακοπές τους μπορούν να έχουν οι κάτοχοι των καρτών Diners Club της Alpha Bank, για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Για κάθε αγορά ο κάτοχος της Diners θα κερδίζει το 5% της αξίας των αγορών του σε Shop & Win euros.

Ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 15.6.2016 έως τις 31.7.2016.

- Online αγορές με Affinity

Χρησιμοποιήστε την κάρτα Affinity World MasterCard για online αγορές στα αγαπημένα σας brands από τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Ομίλου Inditex και κερδίστε 2,5% σε Affinity euros για κάθε ευρώ αγορών σας.

Τα ευρώ μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε οποιοδήποτε κατάστημα του ομίλου


  • Eurobank

- Έκπτωση 46% στο κινητό

Μία νέα προσφορά για όσους ψάχνουν για μία οικονομική λύση για το συμβόλαιο του κινητού τους τηλεφώνου, λάνσαρε η Cosmote για τους πελάτες της Eurobank.

Συγκεκριμένα, προσφέρει το πρόγραμμα συμβολαίου COSMOTE Mobile L με έκπτωση 46% στο πάγιο, το οποίο διαμορφώνεται σε 27 ευρώ το μήνα από 50 ευρώ αρχική τιμή.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

- 700’ προς όλους150 SMS προς όλους
- 800ΜΒ για πλοήγηση στο Internet
- Δωρεάν 1 extra SIM για να χρησιμοποιείτε τα MB του προγράμματος και από το tablet
- Δωρεάν 5GB cloud storage

Επιπλέον, κερδίστε επιπλέον έκπτωση -15%, αποκτώντας και πρόγραμμα σταθερής για το σπίτι.

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά θα πρέπει να καλέσετε στην Cosmote στο τηλέφωνο 2108006300 και να αναφέρετε στον εκπρόσωπο της εταιρείας τον προσωπικό σας κωδικό.

Θα τον βρείτε στη mobile εφαρμογή της Eurobank, Επιστροφή App.

- Διακοπές με επιστροφή μετρητών 10%

Μία νέα προσφορά για κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων ενεργοποίησε το Eurobank Travel, το πρακτορείο του τραπεζικού ομίλου, για όλους τους κατόχους καρτών του.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται 10% Επιστροφή μετρητών για αγορά εισιτηρίων, εκδρομών ή οποιασδήποτε ταξιδιωτικής υπηρεσίας με κάρτες Eurobank.

Τα ευρώ της επιστροφής μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Επιπλέον, δίνεται 15% έκπτωση ως προσφορά έγκαιρης κράτησης σε 20 προορισμούς στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 125 ευρώ το άτομο.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως και 13/6 και βάσει διαθεσιμότητας, ενώ με πιστωτικές κάρτες Eurobank δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Δείτε τις προσφορές στο www.eurobank-travel.gr ή καλέστε στο 210 484 9900.

- Κλήρωση με έπαθλο ταξίδι με την Εθνική Μπάσκετ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, θα έχουν 20 τυχεροί κάτοχοι καρτών Eurobank.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής, χρεωστικής ή/και προπληρωμένης κάρτας Eurobank.

Προϋπόθεση για την εξασφάλιση συμμετοχής στην κλήρωση είναι οι πελάτες της τράπεζας, από 26/05/2016 έως και 10/07/2016, να πραγματοποιήσουν έγκυρες συναλλαγές, ανεξαρτήτως αξίας, με την κάρτα τους σε οποιοδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. με POS EUROBANK.

Επιπλέον, θα πρέπει διατηρήσουν τη κάρτα ενεργή, χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές, μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διεξαγωγής όλων των κληρώσεων, ήτοι μέχρι και τις 15/07/2016.


  • Εθνική Τράπεζα

- Δώρο οι καλοκαιρινές μετακινήσεις

Νέο διαγωνισμό με έπαθλο τα έξοδα μετακίνησης στο νησί των ονείρων τους στην Ελλάδα, διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα για τους κατόχους των καρτών της.

Η νέα καμπάνια αφορά όλους τους εγγεγραμμένους κατόχους καρτών της τράπεζας στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 11/7, είναι η ανάρτηση ενός σχολίου για τον αγαπημένα σας προορισμό στη σελίδα www.facebook.com/go4more.gr.

Θα αναδειχθούν συνολικά 5 τυχεροί μέλη του ‎go4more‬, οι οποίοι θα κερδίσουν τα έξοδα μετακίνησης για τον προορισμό της επιλογής τους.

Σε κάθε έναν από τους νικητές θα δοθεί μία δωροεπιταγή, για ταξίδι συνολικής αξίας €500, συμπεριλαμβανομένων οιονδήποτε άμεσων ή έμμεσων φόρων, επιβαρύνσεων, τελών κλπ.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 31/08/2016 από το νικητή αποκλειστικά και μόνο στον ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis Travel.

Ως νησιωτικοί προορισμοί ορίζονται αποκλειστικά οι προορισμοί σε ή/και από: Νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου, Σποράδες, Εύβοια, Νησιά Αργοσαρωνικού, Κυκλάδες και Μικρές Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Επτάνησα.


  • Visa

- Δώρο 100 ευρώ με κάθε πλυντήριο

Με την αγορά του νέου πλυντηρίου Samsung AddWash με κάρτα Visa, η τράπεζα προσφέρει μια προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας 100 ευρώ δώρο.

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών από 20/05/2016 έως 30/06/2016 και για δήλωση συμμετοχών έως 31/07/2016 στο SamsungAddWashpromo.gr