A- A+
Βιβλία με έκπτωση έως 60% μέσω του Diners Club για όλο τον Ιούνιο
Αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε βιβλία που φτάνουν έως και το 60%, προσφέρει στους κατόχους των καρτών Diners η Citibank σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ψυχογιός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Diners Club συνεχίζει και το καλοκαίρι να προσφέρει στα μέλη του ξεχωριστές εμπειρίες, στο πλαίσιο των μοναδικών προνομίων και παροχών που απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών Diners.

Έτσι τον Ιούνιο, σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα, τις εκδόσεις Ψυχογιός, εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές σε βιβλία που φτάνουν μέχρι και το 60%.

Παράλληλα, το Diners Club και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, διοργάνωσε αποκλειστικά για τα μέλη του δυο εκδηλώσεις βασισμένες στο Βιβλίο, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα βιβλία, τους συγγραφείς τους αλλά και να κερδίσουν όμορφα δώρα.

Εκδηλώσεις

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο πολυκατάστημα Public στο Σύνταγμα, οι κάτοχοι της Diners Club μαζί με τα παιδιά τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο των παιδιών Χ. Δημόπουλο, παρουσιαστή της εκπομπής «Ουράνιο Τόξο». Τα παιδιά πέρασαν ευχάριστες ώρες παίζοντας δημιουργικά και κάνοντας κατασκευές.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή το νέο βιβλίο του Χ. Δημόπουλου «Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά δοκίμασαν νόστιμες λιχουδιές, κέρδισαν δώρο βιβλία ενώ 3 τυχεροί κέρδισαν τα βιβλία της χρονιάς σε δωροεπιταγή ίσης αξίας.

Αλλά και για τα ενήλικα μέλη του Diners Club, διοργανώθηκε μία υπέροχη βραδιά βιβλίου! Στις 20 Ιουνίου, στο χώρο του Public Café με την εκπληκτική θέα της Αθήνας, τα μέλη του Diners Club μοιράστηκαν τα μυστικά της σωστής διατροφής με τον Γ. Μουλίνο και τους συνεργάτες του, σε ένα ανοιχτό διάλογο γύρο από την υγιεινή διατροφή, τα μυστικά της και πολύτιμες συμβουλές για καλύτερη υγεία.

H εκδήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Μουλίνου «Διατροφή για μια καλύτερη Ζωή» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ακολούθησε κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους, ενώ 3 τυχερά μέλη του Diners Club κέρδισαν σε κλήρωση τα βιβλία της χρονιάς με δωροεπιταγές ίσης αξίας».