A- A+
Βγάλτε μεροκάματο πληρώνοντας στο σούπερ μάρκετ με κάρτα - Πόσα κερδίζετε

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μπορούν να κερδίσουν οι καταναλωτές πληρώνοντας με τις κάρτες τους για τα ψώνια που κάνουν κάθε χρόνο στο σούπερ μάρκετ.

Οι τράπεζες μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης στις κάρτες σας δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε σας αγορά να κερδίζετε ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής.

Η ανταμοιβή αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές στις συνεργαζόμενες με κάθε σύστημα επιβράβευσης επιχειρήσεις.

Ως εκ τούτου αποτελεί πραγματικό χρήμα. Για παράδειγμα, εάν το ποσοστό επιβράβευσης ανέρχεται σε 2%, το κέρδος σας με ετήσιες αγορές 12.000 ευρώ διαμορφώνεται σε 240 ευρώ.



Όφελος έως 4%

Στα μόνιμα προγράμματα ανταμοιβής των τραπεζών το όφελός σας μπορεί να φτάσει έως και το 4% σε κάθε αγορά.

Κατά καιρούς δε, οι τράπεζες ενεργοποιούν προσφορές με μεγαλύτερο όφελος για τους κατόχους των καρτών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία ενέργεια της Eurobank, που επιβραβεύει με 5% όλες τις αγορές άνω των 70 ευρώ στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Η προσφορά ισχύει έως τις 27/5 και αφορά το πρόγραμμα €πιστροφή, ενώ ενεργοποιείται κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας μέσω οποιουδήποτε ψηφιακού πορτοφολιού.

ADVERTISEMENT

Τα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ

Σημειώνεται ότι για να επωφεληθείτε των προγραμμάτων επιβράβευσης θα πρέπει να επιλέξετε τις αλυσίδες που συνεργάζονται με την τράπεζά σας.

Ανάλογα με την κάρτα σας, κερδίζετε τα εξής: