Τραπεζικα | Νέα | Στατιστική Επιτοκίων

15 Item(s)

Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ΤτΕ
Διεύρυνση του περιθωρίου κέρδους των τραπεζών σημειώθηκε τον Ιούλιο, καθώς τα επιτόκια καταθέσεων έμειναν αμετάβλητα και των δανείων αυξήθηκαν.
Περισσότερα
Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια καταθέσεων - χορηγήσεων το Νοέμβριο - Νέα στοιχεία ΤτΕ
Μείωση σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα παρουσίασαν, το Νοέμβριο του 2015, τα μέσα σταθμισμένα επιτόκια του συνόλου των νέων καταθέσεων και δανείων.
Περισσότερα
Με τι επιτόκια έδωσαν νέα δάνεια οι τράπεζες τον Ιανουάριο - Στοιχεία ΤτΕ
Μικρή αύξηση σημείωσαν τον Ιανουάριο κατά μέσο όρο τα επιτόκια με τα οποία εκταμιεύτηκαν νέα δάνεια στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. Μικτές οι τάσεις στην αγορά.
Περισσότερα
Σε ποια δάνεια μειώθηκαν τα επιτόκια το Σεπτέμβριο - Επίσημα στοιχεία ΤτΕ
Πτωτικά κινήθηκαν τα επιτόκια των δανείων στην πλειονότητα των κατηγοριών πίστης το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Περισσότερα
Με τι επιτόκια έδωσαν νέα δάνεια τον Αύγουστο οι ελληνικές τράπεζες - Στοιχεία ΤτΕ
Πτωτικά κινήθηκαν τον Αύγουστο τα επιτόκια των νέων λίγων για ένα ακόμη μήνα δανείων που χορήγησαν τον Αύγουστο οι τράπεζες. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ.
Περισσότερα
Σε ποια δάνεια αυξήθηκαν τα επιτόκια τον Ιούλιο - Τα στατιστικά της ΤτΕ
Ανοδικά κινήθηκαν τα επιτόκια στα περισσότερα νέα δάνεια που χορηγήθηκαν τον Ιούλιο σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Περισσότερα
ΤτΕ: Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων το Μάρτιο - Πίνακες
Μικρές διακυμάνσεις παρουσίασαν, το Μάρτιο του 2014, τα μέσα σταθμισμένα επιτόκια του συνόλου των νέων καταθέσεων και δανείων με αποτέλεσμα το επιτοκιακό περιθώριο να αυξηθεί κατά 4 μονάδες βάσης στο 3,70%.
Περισσότερα
ΤτΕ: Γενικευμένη μείωση επιτοκίων στα νέα δάνεια το Φεβρουάριο - Τα στοιχεία
Πτωτικά κινήθηκαν τα επιτόκια των νέων δανείων το Φεβρουάριο σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες πίστης, ως αποτέλεσμα της υποχώρησης των δεικτών euribor και της ομαλοποίησης των συνθηκών στην αγορά.
Περισσότερα
ΤτΕ: Η διαφορά επιτοκίων μεταξύ καταθέσεων και χορηγήσεων καθορίζεται ελεύθερα
Καμία παρέμβαση δεν μπορεί να γίνει στα τραπεζικά επιτόκια στην Ελλάδα από τις αρχές, υποστηρίζει με έγγραφό του προς τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση.
Περισσότερα
Μικτές τάσεις στα τραπεζικά επιτόκια τον Ιανουάριο - Τα αναλυτικά στοιχεία της ΤτΕ
Πτώση παρουσίασε, τον Ιανουάριο του 2013, το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο των νέων δανείων παρουσίασε αύξηση, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Περισσότερα
ΤτΕ: Άνοδος επιτοκίων στις καταθέσεις και πτώση στα δάνεια τον Ιούνιο
Αντίθετες πορείες ακολούθησαν τον Ιούνιο τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων, με τα πρώτα να αυξάνονται και τα δεύτερα να μειώνονται, προς όφελος των πελατών των τραπεζών. Ποια δάνεια ακρίβυναν.
Περισσότερα
ΤτΕ: Αμετάβλητα τα μέσα επιτόκια στις καταθέσεις – Πτώση στα δάνεια το Μάιο
Σχεδόν αμετάβλητο παρέμεινε, το Μάιο του 2012, το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο του συνόλου των νέων δανείων παρουσίασε σημαντική πτώση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Περισσότερα
Κατάργηση προνομιακών δανείων και αυξήσεις επιτοκίων από το ΤΤ
Σε πλήρη ανατροπή της επιτοκιακής του πολιτικής στα δάνεια οδηγεί η απόφαση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να προχωρήσει σε αναπροσαρμογές πολλών χορηγητικών προϊόντων.
Περισσότερα
ΤΤ: Αυξήσεις επιτοκίων στις παλαιές πιστωτικές κάρτες
Σε αυξήσεις των επιτοκίων στις πιστωτικές κάρτες που είχαν εκδοθεί πριν το 2009 προχωρά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Περισσότερα
ΤτΕ: Μικτές τάσεις στα τραπεζικά επιτόκια το Φεβρουάριο
Μικτές τάσεις καταγράφηκαν στα τραπεζικά επιτόκια το Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, αμετάβλητα παρέμειναν τα μέσα επιτόκια των νέων καταθέσεων, ενώ αυτά των νέων δανείων παρουσίασαν άνοδο με εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια.
Περισσότερα

15 Item(s)