A- A+
Τρ. Πειραιώς: Δώρο 30.000 yellows στους νέους πελάτες της ΗΡΩΝ
Δώρο εγγραφής 60 ευρώ και επιπλέον 30.000 yellows στην κάρτα τους της Τράπεζας Πειραιώς θα κερδίζουν οι νέοι πελάτες της εταιρείες ενέργειας ΗΡΩΝ έως τις 15/6.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος ΗΡΩΝ στην Αθήνα στην Λ. Κηφισίας 140, η εταιρεία σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προσφέρουν πλούσια δώρα σε όσους μεταφερθούν στην εταιρεία.

Τι κερδίζετε

Η προσφορά ισχύει από 10 έως 15 Ιουνίου 2019 για κάνε νέα σύνδεση στα Εμπορικά Προγράμματα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7» ή «Νυχτερινή Χρέωση 24/7 FOR BUSINESS».

Τα δώρα που θα κερδίζουν οι νέοι πελάτες είναι τα εξής:

  • 60€ δώρο εγγραφής από την εταιρεία ΗΡΩΝ
  • 30.000 yellows, με την εξόφληση του 1ου Λογαριασμού χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Σημειώνεται ότι τα 30.000 yellows αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 60 ευρώ δωρεάν αγορών στους συνεργάτες του προγράμματος yellow.

Ως εκ τούτου το συνολικό σας κέρδος είναι τουλάχιστον 120 ευρώ.

Οι αιτήσεις νέων συνδέσεων ηλεκτρικού ρεύματος θα πρέπει να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω του νέου καταστήματος ΗΡΩΝ στην Αθήνα, στην Λεωφόρο Κηφισίας 140.

Σύγκριση εταιρειών

Για να μην ψάχνετε τι σας συμφέρει η energy-market δημιούργησε ένα online εργαλείο, μέσω του οποίου μπορείτε να υπολογίσετε το ετήσιο όφελος, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις χρεώσεις που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Επιπλέον, μπορείτε να υποβάλλετε online αίτηση και να μεταφερθείτε στο νέο πάροχο χωρίς να ...κουνηθείτε από τον υπολογιστή σας, καθώς η energy-market αναλαμβάνει για εσάς τα πάντα.

Συγκρίνετε τώρα όλες τις εταιρείες και υπολογίστε το κέρδος σας: