A- A+
Συνέχεια των διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης τη Δευτέρα
Νέο γύρο διαβουλεύσεων με τους πολιτικούς αργηγούς των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά τις πρώτες επαφές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα σύσκεψη των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη, υπό την προεδρία του κ. Παπούλια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρά την πρόσκλησή του στη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει να απέχει.

Την τελευταία συνάντηση το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίησε ο κ. Παπούλιας με τον κ. Κουβέλη. Νωρίτερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε επισκεφτεί ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε επίσης και με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Λίγο μετά τις 21:30 είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος προσήλθε στο προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Κασιδιάρη.

Οι δημοσιογράφοι όταν περνούσε μπροστά τους κάθησαν στο πάτωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη συμπεριφορά απέναντί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα το βράδυ η Προεδρία θα δώσει στη δημοσιότητα, μέσω της ιστοσελίδας της, τα πρακτικά των συζητήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς.