A- A+
Ρελάνς της Πειραιώς στις e-προθεσμιακές - Τα νέα επιτόκια
Σε αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών λογαριασμών που ανοίγουν μέσω e-banking προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, δίδοντας επιπλέον κίνητρο για χρήση της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το νέο δελτίο επιτοκίων, το bonus στο επιτόκιο για το άνοιγμα λογαριασμού προθεσμίας μέσω e-banking αυξήθηκε από το 0,15% στο 0,25%.

Όποιοι επιλέξουν να ανοίξουν online την κατάθεσή τους θα κερδίζουν επιπλέον τόκους σε σχέση με όσους ενεργοποιήσουν το ίδιο προϊόν μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας.

Στο 2% οι αποδόσεις

Η κίνηση αυτή της Τράπεζας Πειραιώς έρχεται σε απάντηση των προς τα πάνω αναπροσαρμογών στις οποίες προχώρησαν τον περασμένο μήνα Alpha Bank και Eurobank στα επιτόκια των online προθεσμιακών καταθέσεων που προσφέρουν.

Πλέον, οι ετησιοποιημένες αποδόσεις έχουν «πατήσει» ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της κατάθεσης τα επίπεδα του 2%, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους καταθέτες να στραφούν στα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης των τραπεζών.

Η εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους που επιτυγχάνεται για την τράπεζα δίνεται υπό τη μορφή αύξηση στο επιτόκιο, ως επιβράβευση στους καταθέτες.

Τα προϊόντα της Τρ. Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει το bonus του 0,25% για τα ακόλουθα προθεσμιακά προγράμματά της:

  • Προθεσμιακή Κατάθεση Στα Μέτρα Σου
  • Προθεσμιακή Κατάθεση Απόδοση και Ελευθερία
  • Προθεσμιακή Κατάθεση Μπροστά
  • Προθεσμιακή Κατάθεση +Συν -Πλην

Τα επιτόκια ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της κατάθεσης μπορεί να φτάσουν έως και το 1,95%.

Συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις