A- A+
Probank: Υπηρεσίες υγείας με συνδρομή 36 ευρώ το χρόνο
Ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα με σημαντικές παροχές υγείας προσφέρει στους πελάτες της η Probank σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία MetLife Alico.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα PROBANK PROστασία Υγείας, το οποίο είναι διαθέσιμο με συνδρομή 36 ευρώ το χρόνο, προσφέροντας υπηρεσίες πρόληψης και υποστήριξης όταν χρειαστεί.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα που διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της Probank παρέχει τα εξής:

CHECK-UP: Έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check-up) χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση, στο πανελλαδικό δίκτυο των Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Κέντρων και εργαστηρίων της Metlife Alico, με τη δυνατότητα επιλογής ενός από τα παρακάτω τρία πακέτα εξετάσεων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΓΕΝΙΚΟ: Γενική Αίματος, Αιματοκρίτης, Λευκά Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Τριγλυκερίδια.

ΕΙΔΙΚΟ: Χοληστερόλη, HDL, LDL, CPK, Ολικά Λιπίδια.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη Ολική, Χοληστερόλη HDL & LDL, Τριγλυκερίδια, TSH, FT4, CA-15-3.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Προνομιακές τιμές για τη διενέργεια οποιωνδήποτε επιπλέον διαγνωστικών εξετάσεων επιθυμείτε να προγραμματίσετε, σε ένα ευρύ δίκτυο Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Κέντρων και εργαστηρίων.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ: Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στο πανελλαδικό δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών, με κόστος μόλις €25 ανά επίσκεψη (εργάσιμες ημέρες και ώρες) καθώς και προνομιακές τιμές για επισκέψεις κατ’ οίκον σε επείγοντα περιστατικά (βάσει διαθεσιμότητας δικτύου).

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: Προσυμφωνημένες προνομιακές τιμές για τα έξοδα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση νοσηλείας σας, διάρκειας τουλάχιστον μίας ημέρας, σε κάποιο από τα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία του δικτύου εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Σημαντική οικονομική υποστήριξη μέχρι €1.000 για την κάλυψη εξόδων διακομιδής σας σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η επείγουσα μεταφορά σας με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο εξαιτίας ατυχήματος ή έκτακτης ασθένειας.

24ΩΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Εξειδικευμένο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που συντονίζει τον προγραμματισμό των παροχών του προγράμματος και σας παρέχει ιατρική υποστήριξη αλλά και πληροφορίες για ιατρούς, εφημερεύοντα νοσοκομεία ή φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα & εργαστήρια.