A- A+
Πού προσφέρει διπλάσια επιβράβευση το Alpha Bonus αυτήν την εβδομάδα
Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα η καμπάνια της Alpha Bank μέσω της οποίας οι κάτοχοι καρτών Bonus κερδίζουν διπλάσιους πόντους κάθε ημέρα σε συγκεκριμένους συνεργάτες του προγράμματος.

Η συγκεκριμένη προσφορά θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του χρόνου και κάθε ημέρα θα κερδίζετε διπλάσιους Bonus πόντους, εφόσον κάνετε αγορές στις επιχειρήσεις που προβλέπει το πρόγραμμα.

Δηλαδή, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας και την επιχείρηση θα κερδίζετε από 4 έως 16 Bonus πόντους, που μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε σε άλλες αγορές.

Το ελάχιστο όφελος μπορεί να φτάσει με τον τρόπο αυτό από 0,80% έως και 3,20%.

Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Σε αυτήν την περίπτωση, η προσφορά της διπλάσιας επιβράβευσης ισχύει για τις ακόλουθες επιχειρήσεις την τρέχουσα εβδομάδα:

  • 29/10: Fashion Day - John Andy, Greek Fashion Room, Navy & Green, Hobs, Funky Buddham Heaven of Brands, Haralas, Fashion Bay
  • 30/10: Family Day - Dpam, Intersport, Λητώ, mothercare & early learnng center, toys shop, IKKS, Funny Bunny
  • 31/10: Φυσικό αέριο
  • 1/11: Household Day - ΙΚΕΑ, NOTOS, NOTOSHOME, ΑΝΕΜΟΣ, ΕΥΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ZOULOVITS
  • 2/11: attica πολυκαταστήματα