A- A+
Πληρώστε με κάρτα σε μικρές επιχειρήσεις και πάρτε πίσω ως 50 ευρώ μέσω κλήρωσης

Τη δυνατότητα να πάρετε πίσω έως 50 ευρώ για αγορές που κάνετε σε μικρές επιχειρήσεις έχετε μέσω των ενεργειών υποστήριξης των τελευταίων από τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Η διαδικασία είναι απλή. Χρησιμοποιείτε την κάρτα που συμμετέχει στις συγκεκριμένες καμπάνιες για να πληρώσετε τα ψώνια σας σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Αυτόματα κερδίζετε συμμετοχή σε κληρώσεις με έπαθλο έως και 50 ευρώ. Δηλαδή αν είστε νικητής παίρνετε πίσω την αξία των αγορών σας μέχρι αυτό το ποσό.

Οι δύο ενεργές καμπάνιες

Αυτή τη στιγμή έχουν ενεργοποιηθεί δύο σχετικές καμπάνιες. Πρόκειται για τις εξής:

  • Κάρτες Mastercard όλων των τραπεζών

Κάνοντας ανέπαφες συναλλαγές με τη Mastercard κάρτα σας, οποιασδήποτε τράπεζας σε μικρή επιχείρηση, μπαίνετε στην κλήρωση για μία από τις 1.000 προπληρωμένες κάρτες, αξίας 50 ευρώ.

Ο διαγωνισμός ισχύει για αγορές από 23.1.2021 έως 21.2.2021,

  • Κάρτες Τράπεζας Πειραιώς

Οι πελάτες της τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν κάθε εβδομάδα έως 30 ευρώ από τα ψώνια τους σε οποιαδήποτε από τις 15.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση «Ψωνίζω στη Γειτονιά» έχουν οι κάτοχοι καρτών της Τρ. Πειραιώς.

Κάθε εβδομάδα και μέχρι 31/12/2021 100 τυχερές συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζουν με κλήρωση επιστροφή έως 30 ευρώ.