A- A+
Πληρώστε με i-bank pay και κερδίστε δώρα τεχνολογίας
Δωρεάν συμμετοχή σε κλήρωση που θα μοιράσει πλούσια δώρα τεχνολογίας εξασφαλίζουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών I-bank pay για τις πληρωμές τους.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι ιδιώτες πελάτες της τράπεζας, χρήστες της υπηρεσίας «i-bank Pay», που θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε εμπόρους/επαγγελματίες, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας από 20 Μαρτίου έως 15 Μαΐου.

Κερδίστε συμμετοχές

Οι πληρωμές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω της υπηρεσίας i-bank Pay σε επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στην υπηρεσία i-bank Pay 4 Business, με τους ακόλουθους τρόπους:

i. πληρωμή στο i-bank POS της επιχείρησης μέσω QR code scanning

ii. πληρωμή στη συσκευή (smartphone ή tablet) της επιχείρησης που έχει κατεβάσει την εφαρμογή και συμμετέχει στην υπηρεσία i-bank Pay 4 Business

iii. πληρωμή στη συσκευή i-bank connector της επιχείρησης, η οποία είναι συνδεδεμένη με το ταμειακό της σύστημα

iv. πληρωμή στο e-shop της επιχείρησης, που υποστηρίζει την υπηρεσία i-bank Pay ecommerce

Κάθε συναλλαγή πληρωμής σε επιχειρήσεις που πραγματοποιεί ο συμμετέχων μέσω i-bank Pay, παρέχει αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

Ο αριθμός των συμμετοχών που μπορεί να συγκεντρώσει ένας χρήστης κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι απεριόριστος.

Τα δώρα που θα μοιραστούν

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 31 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00πμ στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας, Λ. Συγγρού 174, Αθήνα, παρουσία συμβολαιογράφου (Συμβολαιογράφος Ουρανία Μικρού, Κοδριγκτώνος 18, 112.57 Αθήνα, τηλ: 210 8212750).

Τα δώρα της κλήρωσης είναι:

  • 1 Apple iPhone X 64GB - 4G Smartphone
  • 1 Action Cam GoPro Hero5 Black WiFi
  • 1 Samsung Gear VR & Controller - Smartphone VR Headset
  • 1 Activity Tracker Garmin Vivosmart 3
  • 16 i-bank payband, φορτισμένα με αξία €100 έκαστο