A- A+
Προσφορές επιβράβευσης με κέρδος 10% που λήγουν 31/12 - Προλάβετε!

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2020 αρκετές είναι οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που εκπνέουν την τελευταία ημέρα της εφετινής χρονιάς.

Πρόκειται για προσφορές που ενεργοποιήθηκαν λόγω της εορταστικής περιόδου και ισχύουν για αγορές με κάρτες μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς μετρούν και οι online συναλλαγές στα e-shops των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Έτσι, αν θέλετε να πάρετε κάποιο δώρο ή να κάνετε μία τελευταία αγορά για το 2020, καλό θα ήταν να σπεύσετε για να εκμεταλλευτείτε το επιπλέον κέρδος.

Για παράδειγμα, εάν η επιβράβευη ανέρχεται σε 10%, για κάθε 100 ευρώ αγορών στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις προσφορές, έχετε όφελος 10 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Ποιες προσφορές λήγουν

Οι προσφορές τριών προγραμμάτων επιβράβευσης λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου:

* Της Eurobank που προσφέρει 10% Επιστροφή σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις (πχ. ΙΚΕΑ, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κα.) - Δείτε εδώ περισσότερα

* Της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος - Δείτε εδώ περισσότερα

* Της Τράπεζας Πειραιώς που προσφέρει έως και 4πλάσια επιβράβευση σε συγκεκριμένους συνεργάτες της. - Δείτε εδώ περισσότερα

ADVERTISEMENT

Οι πιο συμφέρουσες αγορές

Σύμφωνα με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, το κέρδος σας είναι ενισχυμένο σε σχέση με το κανονικό στις ακόλουθες επιχειρήσεις αυτήν την περίοδο: