A- A+
Πετρέλαιο θέρμανσης: Κερδίστε ως 50 ευρώ στην κάρτα σας ανά 1.000 ευρώ παραγγελίας

Το κρύο σε όλη τη χώρα είναι τσουχτερό και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να παραγγείλουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Η μέση τιμή πανελλαδικά ανά λίτρο διαμορφώνεται στα 0,875 ευρώ, αυξημένη σε σχέση με την περίοδο όταν ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Παρ΄ όλα αυτά, αν κάνετε έξυπνη χρήση της κάρτας σας μπορείτε να πάρετε πίσω ένα μέρος της συναλλαγής σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για δωρεάν αγορές σε συνεργαζόμενες με την τράπεζά σας επιχειρήσεις.

* Βρείτε εδώ το κέρδος σας ανά πρατήριο καυσίμων ανάλογα με την κάρτα σας

Τι πρέπει να κάνετε

Για να μεγιστοποιήσετε το όφελός σας θα πρέπει να επιλέξετε πρατήριο που συνεργάζεται με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, αν έχετε, διότι τα ποσοστά επιβράβευσης συνήθως είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα των χρεωστικών καρτών.

Αυτή τη στιγμή οι προσφορές επιβράβευσης δίνουν κέρδος έως 5% επί της αξίας της παραγγελίας, εφόσον αυτή υπερβαίνει ένα κατώτατο όριο, γύρω στα 300 ευρώ ή 500 λίτρα.

Για παράδειγμα, αν κάνετε παραγγελία πετρελαίου 1.000 ευρώ κερδίζετε πόντους που σας επιτρέπουν να κάνετε αγορές 50 ευρώ στο σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.

ADVERTISEMENT

Οι καλύτερες προσφορές

Με βάση το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, αυτή τη στιγμή οι καλύτερες προσφορές είναι οι εξής: