A- A+
Πες μου ποια κάρτα έχεις, να σου πω σε ποιο σούπερ μάρκετ να πας... Οι προσφορές επιβράβευσης

Μόνιμο κέρδος στις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ έχουν οι κάτοχοι καρτών των τραπεζών, αρκεί να επιλέξουν τη σωστή επιχείρηση για τα ψώνια τους.

Κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργάζεται με συγκεκριμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, προσφέροντας ενισχυμένη επιβράβευση σε όσους κάνουν χρήση της κάρτας τους.

Από την άλλη τα περισσότερα συστήματα ανταμοιβής που δεν συνεργάζονται με σούπερ μάρκετ, προσφέρουν στους κατόχους των καρτών επιβράβευση για αγορές σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου.

Μόνιμο όφελος ως 4%

Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίζουν μόνιμα έως και το 4% των αγορών τους σε ευρώ ή πόντους.

Το ποσοστό αυτό μάλιστα μπορεί να αυξάνεται σε έως και διπλάσια επίπεδα σε περιόδους προσφορών που λανσάρουν οι τράπεζες.

Η ανταμοιβή αυτή αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη χρηματική αξία, καθώς με την εξαργύρωσή της σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε επόμενες αγορές, ο καταναλωτής πληρώνει τελικά λιγότερο ή και καθόλου για επόμενες αγορές.

Παράδειγμα

Για παράδειγμα, μία μέση οικογένεια πραγματοποιεί κάθε μήνα περί τα 500 ευρώ σε αγορές στο σούπερ μάρκετ. Δηλαδή 6.000 ευρώ το χρόνο.

Εφόσον επιλέξει την επιχείρηση από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ που συνεργάζεται με την τράπεζά του, μπορεί να κερδίσει έως και 240 ευρώ το χρόνο.

Η ανταμοιβή αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί σαν να πρόκειται για πραγματικό χρήμα στις συνεργαζόμενες με κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης, επιχειρήσεις.

Οι καλύτερες προσφορές

Τα 4 βασικά προγράμματα επιβράβευσης των μεγάλων τραπεζών, συνεργάζονται με τις ακόλουθες επιχειρήσεις, προσφέροντας την ανταμοιβή που φαίνεται στον πίνακα:

Δείτε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης εδώ